CA | ES | EN

QUÈ ÉS EL MMVV?

36è Mercat de Música Viva de Vic

El Mercat de Música Viva de Vic és un punt de trobada professional del sector de la música. Es celebra anualment la segona setmana de setembre i, durant quatre dies, reuneix professionals de la indústria musical catalana, estatal i internacional.

El seu caràcter multiestilístic el fa únic dins el panorama internacional, i el converteix en un esdeveniment que ofereix el millor dels festivals en un mercat.

Des del 1989, el MMVV serveix d’aparador de nous projectes musicals, fomenta la contractació d’espectacles i permet compartir coneixements i experiències entre professionals del sector. Amb una clara mirada internacional, les Comunitats Autònomes, les Associacions sectorials i les Institucions catalanes i estatals troben les condicions idònies per marcar el present i el futur de la indústria del directe.

S’estructura en dos eixos diferenciats: MMVV Pro Catalan Arts! i MMVV Festival.

MMVV PRO Catalan Arts!

El MMVV forma part dels mercats estratègics del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i per això s’engloba sota la marca Catalan Arts!. El seu objectiu principal és el de dinamitzar el sector musical català en la internacionalització i la creació de nous públics.

L’activitat PRO es situa a l’àrea de l’Atlàntida i funciona des de dimecres fins a dissabte al migdia. Compta amb diferents espais i activitats adreçades a professionals de les quals se’n destaquen:

  • Showcases i estrenes d’espectacles nacionals i internacionals

  • Presentacions de projectes artístics (Pitchings)

  • Reunions Ràpides (Speed Meetings)

  • Conferències, tertúlies i presentacions de projectes musicals

  • Assembles i reunions d’associacions del sector

El MMVV PRO Catalan Arts! és el mercat professional i l’accés és fa mitjançant acreditació. L’horari de la fira és de 10h a 18h. A partir d’aquest horari, tots els concerts que es programen són oberts al públic general.

40
showcases
6
escenaris
1000 professionals acreditats
30
països participants
15
CCAA representades

 

MMVV FESTIVAL i OFF MERCAT

El cap de setmana del MMVV la ciutat de Vic es converteix en una gran festa de la música.

Durant el cap de setmana, el Mercat programa dos escenaris de gran format, amb una programació més lúdica i festiva adreçada sobretot al gran públic. Aquests escenaris se sumen a la resta d’espais de programació actius durant els dies d’activitat professional.

Artistes reconeguts trepitgen cada any els escenaris del MMVV i els músics més emergents es donen a conèixer en diferents espais i carrers de la ciutat de Vic.

25
concerts
MMVV
3
escenaris
120k assistents
100
músics
al carrer

 

 

ALTRES PROJECTES MMVV:

EL MERCAT ES MOU

Un projecte de col·laboració entre el MMVV i diferents festivals aliats que permet presentar propostes artístiques amb segell MV a diferents punts de la geografia catalana. Una oportunitat per crear sinèrgies entre festivals d’altres territoris i donar visibilitat a projectes interessants que, per qüestions de calendari, no poden estrenar-se durant les dates del Mercat de Música Viva de Vic.

4
festivals
4
comarques
4
bandes catalanes

 

Comparteix aquesta pàgina...