ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

QUÈ FEM

32è Mercat de Música Viva de Vic

El Mercat de Música Viva de Vic és un esdeveniment musical que té lloc a la ciutat de Vic i atrau un gran nombre d’espectadors i professionals interessats en la música en viu de qualitat.

La programació engloba tot tipus d’estils i està pensada per un ampli ventall de públic. Escenaris repartits per tota la ciutat, tant gratuïts com de pagament i quatre dies de música en viu que fan que la ciutat de Vic es converteixi en un punt neuràlgic de l’activitat musical i cultural.

Dins el Mercat de Música Viva de Vic també hi té lloc l’MVLAB, un espai de trobada que congrega programadors, institucions, festivals, empreses, promotors, agències, discogràfiques i professionals relacionats amb el sector musical. L’objectiu és el desenvolupament comercial, l’intercanvi de coneixements i d’experiències, la creació de negoci i la formació i innovació en aquest sector. Aquest segell es materialitza amb la creació d’una Fira Comercial pensada pels professionals on es realitzen showcases i on hi tenen lloc sessions de networking, ponències informatives i presentacions basades en l’intercanvi de coneixement i la formació dels professionals. Tanmateix, des del Mercat de Música Viva de Vic s’elabora una programació seleccionada i destinada als professionals del sector.

Enguany es celebra la 31ena edició del Mercat de Música de Vic, sens dubte una cita obligada dins el panorama musical al nostre país. 

 

Comparteix aquesta pàgina...

 

MÚSICS AL CARRER
Cancel·lat
CONTRACTACIÓ D'ESPAIS
Inscripcions tancades