CA | ES | EN

35è Mercat de Música Viva de Vic

UPBEAT és la plataforma europea d'aparador de les músiques del món.

Aquesta plataforma, cofinançada per Creative Europe, dona suport a músics, festivals i professionals europeus, amb un enfocament en la sostenibilitat i el descobriment de talent. La seva missió és crear una escena de les músiques del món pròspera i avançada a Europa, amb un ampli impacte artístic i social, en benefici d'artistes, festivals i públic.

És un sistema de suport financer i de treball en xarxa per als esdeveniments i showcases de festivals europeus que comparteixen els valors fonamentals del projecte: suport al nou talent, suport a la música en llengua original, sostenibilitat i enfortiment de la xarxa europea de professionals del sector.

Els 14 membres actuals de la plataforma, entre els quals hi ha el MMVV, poden obtenir suport per programar bandes emergents, artistes internacionals, convidar programadors o fins i tot noves col·laboracions.

Grups UPBEAT MMVV 2023: Alba Carmona, Alessio Arena & Suonno D'Ajere, Boom Boom Fighters & COOKAH P, Bru Ferri, Kakawa, Kalata, La Ludwig Band, LaboratoriA, Marala, Meral Polat Trio, Ruiseñora i Triana y Luca.

Comparteix aquesta pàgina...