ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES

APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dimarts, 29 de juny de 2021

El MMVV participa en el cicle de conferències internacionals de la institució argentina INAMU

L’organisme argentí Instituto Nacional de la Música (INAMU) ha convidat el Mercat de Música Viva de Vic a participar en el cicle de conferències sobre la circulació internacional de la música en el nou paradigma comunicacional i de gestió de la indústria que s’ha gestat arran de la pandèmia.

En representació del MMVV, el director artístic Marc Lloret ha conversat amb la filòsofa i especialista en internacionalització de projectes musicals colombiana Alejandra Gómez. En aquesta trobada online, han debatut al voltant de les aliances internacionals que es poden teixir per dur a terme intercanvis musical entre països, així com de l’optimització de recursos –tant financers com humans– per a fer-los efectius enmig d’un context de crisi. En aquest sentit, el MMVV es planteja com un espai on es promou aquest tipus d’intercanvi i on esdevé possible la creació d’una xarxa rellevant d’agents internacionals de la música.

A banda de la participació en aquest diàleg, el MMVV en col·laboració amb l’INAMU ha seleccionat quatre artistes que actuaran al Mercat en format virtual. La institució argentina també ha creat les Aules Internacionals de Formació, un format online on es proporcionen noves eines i s’ofereixen espais de reflexió per abordar la realitat del sector de la música, en imminent transformació. 

Comparteix aquesta pàgina...