CA | ES | EN

COM ASSISTIR AL MMVV?

34è Mercat de Música Viva de Vic

- Com a públic:

Hi ha dos tipus d’escenaris: els que estan a l’aire lliure i són d’accés gratuït i els que estan en recintes tancats i per accedir-hi s’ha de comprar una entrada. A l’apartat Localitzacions del menú principal trobareu informació sobre cada escenari. La venta d’entrades anticipada s’activa l’1 de juliol a l’apartat Entrades que trobareu al menú principal. Les entrades també es poden adquirir el mateix dia de l’actuació a la taquilla del recinte on estigui programada.

- Com a professional:

L’acreditació professional dóna entrada al recinte firal, on hi ha una àrea d’estands, diverses sales que acullen jornades professionals i dos escenaris showcase on es fan actuacions de 25 minuts. També permet l’accés a tots els concerts programats. Per adquirir una acreditació o contractar un estand heu d’entrar a l’apartat Àrea Professional de la pàgina principal. Allà hi trobareu tota la informació.

- Com a mitjà de comunicació:

Per acreditar-vos com a mitjà de comunicació, heu d’entrar a l’apartat Àrea Professional que trobareu a la pàgina principal i, un cop allà, seguir els passos indicats.

Comparteix aquesta pàgina...