ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES

APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Diumenge, 8 de setembre de 2019

Compte enrere pel MMVV!

El Mercat de Música Viva de Vic arrenca el 18 de setembre. Entra a l'àrea professional a la pàgina web per explorar les activitats i planificar les teves jornades professionals.
 
AC/E

 

Gràcies el suport d'Acción Cultural Española (AC/E), a través del seu Programa per la Internacionalització  de la Cultura Espanyola (PICE), el MMVV compte amb la presència de programadors i experts internacionals de tot el món.


MaMA

Del 16 al 18 d'octubre se celebra el MaMA Festival & Convention a París. 3 dies de concerts i trobades internacionals. Amb més de 5.900 professionals acreditats és la trobada més gran de la indústria de la música a França. El MaMA, durant el dia ofereix un intens programa de debats i tallers amb 400 oradors de renom del sector. I a la nit, es transforma en un gran festival urbà amb actuacions de gairebé 120 artistes francesos i internacionals.

FWMF

El Mercat acollirà la propera reunió del Forum of Worldwide Music Festival. Vindran una vintena de delegats d'aquesta reconeguda associació de festivals de música mundial.


JUMP

Un nou projecte europeu es presenta a Vic: JUMP, l’European Music Market Accelerator. Una plataforma impulsada per diverses fires i festivals per donar suport a artistes emergents a través de fires.

ACCENT PORTUGUÈS

La programació del 31è MMVV té accent portuguès després que el Mercat  dediqués a Portugal les jornades anuals que organitza a Barcelona. Durant els 4 dies actuaran diversos grups portuguesos i també es presentarà la plataforma Why Portugal.

ALTRES ACORDS DE COL·LABORACIÓ

El MMVV també té acords i col·labora amb altres festivals i fires d'arreu com el MIL (Portugal), el Focus Wales (Gal·les), Ou Tonalidades (Portugal), ETEP - Eurosonic Noorderslag (Holanda).

Comparteix aquesta pàgina...