CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dijous, 11 de novembre de 2010

El grup vigatà 'La Iaia' guanya el concurs Sona9

La sala Bikini de Barcelona va acollir ahir dimarts, 9 de novembre a les 21.00 h, la final del concurs de maquetes Sona9 2010 que va comptar amb l’actuació dels tres finalistes d’aquesta edició: Pulpopop, Bläue i La Iaia.

Amb la sala a vessar, tots tres grups van tenir 20 minuts cadascun per mostrar el bo i millor del seu repertori musical i, després de l’actuació del guanyador de l’any passat, el grup Mine!, La Iaia es va proclamar guanyador de l’edició d’enguany.

A més a més del reconeixement, el primer premi consisteix en la gravació i la promoció d’un disc, una gira de concerts per tot Catalunya i la presència als mitjans del Grup Enderrock, ICatFM, Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio. Per la seva banda, Pulpopop s’ha emportat el premi Joventut i els barcelonins Bläue el premi Èxit.

Un concert participatiu amb la presència de diferents grups que han passat pel certamen al llarg d’aquests 10 anys com és el cas de The Gruixuts, Bikimel, Els Amics de les Arts, Mine!, Ix, Rauxa, Quim Vila, Rosa de Luxemburg o Manel va cloure el Concurs.

El Sona9 és un dels concursos més rellevant per a la promoció de música en català i està organitzat per ICat Fm, Televisió de Catalunya, Ritmes.cat, el Grup Enderrock i la secretaria de Juventut de la Generalitat de Catalunya, amb el suport del Mercat de Música Viva de Vic.

Comparteix aquesta pàgina...