CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dissabte, 18 de setembre de 2010

El MMVV encara la recta final

El Mercat de Música Viva prepara les seves jornades més multitudinàries. Tradicionalment, el Mercat rep entre la nit de divendres i el cap de setmana la major part dels 100.000 espectadors que cada any visiten Vic. En la 22ª edició, la fira catalana celebrarà entre el dissabte i el diumenge més de quaranta concerts.

 
Entre d’altres artistes i propostes destaquen dues de les propostes que tenen lloc a l’Atlàntida: Quimi Portet & Cesare dell’Anna i la seva proposta de diàleg entre el renovador de la sonoritat de la cançó d’autor catalana i el trompetista italià, amb una marcada influència mediterrània; i el recital de Quico Pi de la Serra.
 
La Troba Kung-Fú tancarà els concerts a la Plaça Major d’aquesta edició, La Carrau presentarà el seu nou treball Cap.Cor.Fel a la Plaça dels Màrtirs i la Jazz Cava obrirà la nit de dissabte amb el concert de Terra i Cultura a càrrec de Meritxell Naranjo, Ivette Nadal i Joanjo Bosk, per cloure-la hores més tard amb el recital del Marc Miralta Vibràfon Quartet.
 
Dues altres cites d’interès tindran lloc a l’emblemàtic emplaçament del Sucre. La carpa aixoplugarà els Safanòria & Brain Damage, que ens conviden a assistir a la fusió de la tradició d’arrel catalana amb el dub i l’electro que proposa la formació francesa, i s’acomiadarà fins l’any vinent amb el ritme dels Falsalarma.
 
Diumenge les propostes per a públic familiar a l’Atlàntida de Marduix & Solistes de la Costa i els Cor de Teatre compartiran espai amb el concert de cloenda, à carrec d’una incombustible Companyia Elèctrica Dharma que presenta al MMVV el seu nou concert, Els pantalons de Mompou.

Comparteix aquesta pàgina...