ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dijous, 10 d'agost de 2017

Primeres confirmacions per la festa de presentació del MMVV!

Xarim Aresté i Guillem Ramisa ja han confirmat la seva participació a la festa de presentació del Mercat de Música Viva de Vic a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. El proper 5 de setembre, el MMVV oferirà un tast de la programació en format acústic, una setmana abans d’arrencar la seva 29a edició, de dimecres 13 a diumenge 17 a diferents escenaris de la capital osonenca.  

Aresté, guanyador dels premis Altaveu, Cerverí, i l’Enderrock de la Crítica al Millor disc de pop-rock de l’any per La Rosada (2015), apujarà l’aposta aquesta tardor amb Polinèsies (BankRobber, 2017), que es podrà sentir en concert dimecres 13 de setembre a la Carpa Negra del MMVV. El cantautor Guillem Ramisa dóna un pas més amb Bondat senzilla (RGB Suports, 2017), un disc ple de força i amb sonoritats riques i compactes, que amplia encara més tot el registre de l’autor. Serà en directe a la Jazz Cava de Vic, divendres 15 de setembre.

Ben aviat us informarem de com aconseguir invitacions per assistir a la #festaMMVV del 5 de setembre. Seguiu totes les actualitzacions a la pàgina de la festa a Facebook.

Comparteix aquesta pàgina...

 

ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DEL MMVV

Descarrega l’informe en format pdf: 2012 / 2013 / 2014 / 2015