ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Divendres, 28 de juliol de 2017

L'OFF Mercat torna a la Plaça dels Màrtirs

La Plaça dels Màrtirs acull tota la programació OFF Mercat, integrada per les propostes de les Cases de la Música, l’ESMUC, les semifinals del concurs Sona 9 i la final del VicSona.

PROGRAMACIÓ ESMUC

Divendres 15 :: 21:00 – 00:30h 


David Mauricio amb Apel·les Carod

David Mauricio guitarra acústica i veu Apel•les Carod: violí, mandolina i veu

Ocells perduts són dotze cançons de pop en català, on trobem influències del folk, el rock i el jazz. Un recull d’estats d’ànim, reflexions, moments menuts i estones llargues, emocions fortes i sensacions petites, tot plegat passat pel sedàs de la música i amb un estil directe i quotidià.

 

Guido di Blasi New Tango Project

Guido Di Blasi: guitarra;  Darío Polonara: bandoneó; Xavi Castillo: contrabaix; Ramiro Rosa: bateria

GUIDO DI BLASI NTP (New Tango Project) és tango i jazz barrejat amb un polsim de rock. La fusió construeix identitat pròpia, una sonoritat moderna que respecta i es nodreix d’aquests gèneres inspiradors. Les composicions i arranjaments de GUDO DI BLASI integren un repertori orgànic, capaç de captivar un públic heterogeni i despertar la sensibilitat musical més enllà dels gustos personals.

 

Gessamí Boada

Pep Terricabras: bateria; Bernat Guàrdia: baix elèctric; Kquimi Saigi: teclat i veus ; Gessamí Boada: veu

GESSAMÍ BOADA destaca per tenir una de les veus més dolces, intenses i plenes de matisos del panorama català. Arran de la necessitat de compartir les seves emocions, neix un projecte propi que es dibuixa entre el pop i el jazz. Com a cantautora ha guanyat el concurs Live Your Music 2016 (UME), gràcies al qual pot començar a treballar en el seu primer àlbum d’estudi, White Flowers, amb temes propis en anglès i en català. Calidesa, intimitat i esperança són algunes de les paraules que defineixen aquesta proposta tan sincera.

 

SEMIFINALS  SONA 9

Dissabte 16 ::  21:00 – 00:30h

 

FINALS VICSONA

Diumenge 17 :: 18:30 – 21:30h 

Jazz on Mars

Òscar Castells: bateria; Eduard Vergés: guitarra elèctrica; Martí Mitjavila: saxo tenor; Biel Harper: teclats; Artur Pàmies: baix elèctric

JAZZ ON MARS neix com a projecte musical a partir dels temes creats per un dels seus components i amb la intenció de fusionar les diverses trajectòries interpretatives dels membres del grup. Peces instrumentals de jazz fusió o jazz rock amb un predomini del saxo solista i bases de guitarra, piano, baix i bateria.

 

Solo K.OS

Solo K.OS: veu; Julius: DJ

SOLO K.OS és un jove vigatà de 18 anys que escriu les seves pròpies cançons de rap, amb lletres molt personals que parlen de la seva història. Se sent molt còmode en el terreny de la improvisació i és ben reconegut entre la població jove osonenca. Participa per primer cop al MMVV, després d’haver quedat finalista al VicSona, Mostra de Música Jove de Vic. Presenta la maqueta 10/6, amb set temes que mostren la seva part més introspectiva.

 

Bandboo

Arnau de Paz: trombó; Martí Mitjavila: saxo tenor; Josep Maria Roca: saxo baríton; Gil Codina: clarinet; Ferran Isern: trompeta; Enric Giménez: bateria

BANDBOO és un grup jove i energètic que adapta hits radiofònics internacionals dels últims anys a un format inusual i fresc: cinc vents i un bateria. Els arranjaments propis dels diversos temes porten el grup a terrenys com el funk, el soul, el latin i el rock indie, sempre amb molta energia i festivitat.

 

Impuls

Dalmau Vilà: baix i veu; Lluc Rehues: guitarra elèctrica i veus; Jordi Lladó: bateria i veus

Un dia els van descriure com a power trio, i atès que son tres i que abans de començar a tocar poden el power dels amplis, l’etiqueta els va semblar prou encertada. El seu primer EP, Quan tens amics que són couscous (auto-editat, 2017), pot descarregar-se de franc. Els IMPULS defineixen la seva música como una barreja d’indie, funk i rock que neix de la improvisació i de les seves ganes de transmetre la seva forma especial d’entendre-ho tot. 

Comparteix aquesta pàgina...
MÚSICS AL CARRER
Les inscripcions s'obriran al mes de juny
ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DEL MMVV

Descarrega l’informe en format pdf: 2012 / 2013 / 2014 / 2015

-->