ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Divendres, 5 de setembre de 2014

El TR3SC oferirà un maridatge de música del MMVV en directe amb vins DO Penedès

En el marc del Mercat de Música Viva de Vic 2014, el club de cultura TRESC organitza el proper dissabte 20 de setembre de 12h a 14h un tast per a tots els públics, que maridarà vins DO del Penedès i algunes de les apostes musicals de l’edició d’enguany del Mercat. 

El maridatge anirà a càrrec de l’enòleg Xavi Barba. Els assistents podran tastar quatre vins de la comarca tarragonina, tot escoltant cançons interpretades en directe per a l’ocasió, així com una cançó ja enregistrada. Quatre vins per quatre cançons.
  
Els grups participants en la 26a edició del MMVV que participaran en aquesta activitat són Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Toni Xuclà i La Cafetera Roja. Una cançó dels Rolling Stones posarà fi aquesta original proposta que cerca lligar els sentits de l’oïda i el gust. 
 
Es tracta de la segona edició d’una iniciativa que aquest any amplia públic i espera atreure tant als professionals del sector musical com al públic general assistent al Mercat de Música Viva de Vic. 
 
L’acte es durà a terme al Teatre Orfeó de Vic. El preu de les entrades és de 8 euros (4 euros, per als socis del TR3SC) i es poden adquirir a través de la pàgina web www.tresc.cat.
 
 

Comparteix aquesta pàgina...

 

ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DEL MMVV

Descarrega l’informe en format pdf: 2012 / 2013 / 2014 / 2015