CA | ES | EN

COM ACTUAR AL MMVV?

36è Mercat de Música Viva de Vic

El Mercat de Música Viva de Vic prepara ja la seva 36a edició, que se celebrarà del 18 al 21 de setembre de 2024.

La programació s’estructura a partir de dues línies: la programació MMVV Pro Catalan Arts!, pensada per als professionals i amb l’objectiu de promoure la contractació d’estrenes i noves propostes, i la programació MMVV Festival, pensada per al públic i amb un esperit més lúdic i festiu. Els concerts de la programació MMVV Pro Catalan Arts! tenen lloc de dimecres a divendres i es concentren als quatre escenaris de L’Atlàntida i a la Jazz Cava, mentre que els del MMVV Festival són als escenaris descoberts del Sucre i la Plaça Major durant el divendres i el dissabte. Els concerts de l’Off MMVV tenen lloc al vespre de dijous, divendres i dissabte a la Plaça dels Màrtirs.

Com actuar al MMVV 2024?

El període per presentar propostes per a la 36a edició finalitza el 31 de març de 2024. La direcció artística escull al voltant de 60 propostes basant-se en els següents criteris de selecció:

  • Es prioritza que es tracti d’una estrena d’espectacle o disc nou
  • Es valora la identitat pròpia, el risc artístic i la trajectòria de l’artista/banda
  • Es valora la solidesa de l’empresa de management
  • Es valora el potencial de venda i la viabilitat econòmica i tècnica
  • Es valora l’explicació dels objectius del projecte (programadors a qui s’adreça, àmbit territorial, etc.) i la importància del seu pas pel MMVV per assolir una part o la totalitat d’aquests objectius

Es poden presentar propostes de tots els estils i gèneres musicals, a excepció de la música clàssica.

La direcció artística decideix quina línia (MMVV Pro Catalan Arts! o MMVV Festival) és l’òptima per a cada projecte artístic.

PRESENTACIÓ PROPOSTES del 15 de gener al 31 de març, ambdos inclosos. Cal que empleneu el formulari que trobareu a l'accedir a l'ÀREA PRO.

 

Comparteix aquesta pàgina...