CA | ES | EN

COM ACTUAR AL MMVV?

36è Mercat de Música Viva de Vic

El Mercat de Música Viva de Vic prepara ja la seva 36a edició que se celebrarà del 18 al 21 de setembre de 2024.

La programació s’estructura a partir de dues línies: la programació MMVV Pro Catalan Arts! pensada per als professionals i amb l’objectiu de promoure la contractació d’estrenes i noves propostes, i la programació de MMVV Festival, pensada pel públic i amb un esperit més lúdic i festiu. Els concerts de la programació MMVV Pro Catalan Arts! tenen lloc de dimecres a divendres i es concentren a l’àrea de l’Atlàntida (Teatre, Auditori, Carpa exterior i Sala 3) i la Jazz Cava, mentre que els del MMVV Festival són a l’aire lliure, divendres i dissabte, als escenaris de la plaça Major i El Sucre. Els concerts de l’Off MMVV tenen lloc el divendres i dissabte vespre, a la Plaça dels Màrtirs i al Casino de Vic.

Com actuar al MMVV 2024?

- El període per presentar propostes per a la 36a edició del MMVV s’obre a principis de gener i finalitza el 31 de març de 2024.
- La direcció artística escull al voltant de 50 propostes basant-se en els següents criteris de selecció:

  • Es prioritza que es tracti d’una estrena d’espectacle o disc nou.
  • Es valora la identitat pròpia, el risc artístic i la trajectòria de l’artista/banda.
  • Es valora la solidesa de l’empresa de management.
  • Es valora el potencial de venda, viabilitat econòmica i tècnica.
  • Es valora l’explicació dels objectius del projecte (programadors a qui s’adreça, àmbit territorial, etc.) i la importància del seu pas pel MMVV per assolir aquests o una part d’aquests objectius.

- Es poden presentar propostes de tots els estils i gèneres musicals, a excepció de la música clàssica.
- La direcció artística decideix quina opció (MMVV Pro o Festival) és l’òptima per cada projecte artístic.

Per presentar la vostra proposta cal que empleneu i envieu el formulari que trobareu al clicar el link de la pàgina d'inici o a l'accedir a l'ÀREA PRO.

 

PRESENTACIÓ PROPOSTES del 15 de gener al 31 de març, ambdos inclosos. Cal que empleneu el formulari que trobareu a l'accedir a l'ÀREA PRO.

 

Comparteix aquesta pàgina...