CA | ES | EN

ALTRES EDICIONS DEL MMVV: 2016

GOSSOS

El zenit és el punt més alt, la culminació d’alguna cosa. GOSSOS senten que es troben al zenit de la seva vida, igual que la resta de la seva generació. Al seu dotzè disc d’estudi repassen molts moments del seu procés, com si les cançons que han fet al llarg del temps, combinades entre si, donessin una visió més amplia i sòlida del conjunt. Melodies i veus a dojo, fusta de les acústiques i metalls de les elèctriques amb dosis d’electrònica i teclats com mai.
Des del zenit veuen la vida amb certa distància i optimisme i amb ganes de caminar cap a l’altre vessant del camí, reinventant-se, fluint pel riu que els acompanya, tenint molt clar que el que vindrà serà diferent. Volen seguir component una banda sonora per acompanyar els moments de la vida de tantes persones amb qui s’han trobat pel camí, i com a generació es reivindiquen per ser on els toca, des de la força del zenit.
La gira que acompanyarà aquest nou disc serà més enèrgica i fresca, ideal per tornar als escenaris grans després de quasi dos anys de l’exitosa i original gira 22, més íntima, que ha servit per recuperar el pell a pell amb el seu públic.
 




ACTUACIÓ

nom del grup: GOSSOS

Natxo Tarrés: veu i guitarra
Roger Farré: veu i baix
Juanjo Muñoz: veu i guitarra
Oriol Farré: veu i guitarra
Santi Serratosa: bateria

              

Comparteix aquesta pàgina...