CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dissabte, 18 de setembre de 2021

Ana Tijoux i ZOO marquen el final del 33è Mercat de Música Viva de Vic

La rapera xilena, Ana Tijoux, i el conjunt valencià, Zoo, actuen dissabte i són dos dels concerts més esperats d’aquesta edició

Manuel García, Caïm Riba, Birds on a Wire i Suu també seran part del cartell de l’últim dia

Conclou l’activitat professional en la quarta jornada del Mercat i continuen els concerts oberts al públic

 

Ana Tijoux i ZOO tancaran la 33a edició del Mercat de Música Viva de Vic. La rapera xilena –guanyadora de diversos Latin Grammy– i el conjunt de Gandia, de gira amb el seu darrer disc ‘Llepolies’, són dos dels noms més esperats del cartell d’enguany. Actuaran aquest dissabte a la nit a la Carpa de L’Atlàntida i a l’Escenari ESTRELLA DAMM.

En una quarta jornada carregada de concerts oberts al públic, la diversitat característica del Mercat persisteix en les propostes del cartell. Dissabte podrem veure a Vic a Manuel García, cantautor xilè que presenta a Catalunya el seu setè àlbum en solitari, ‘Compañera de este viaje’, així com Caïm Riba amb el seu darrer àlbum ‘Llunes de Plutó’, La Otra, i Suu. Des de França arriba el duet Birds on a Wire, composat per la cantant de Moriarty, Rosemary Standley, i la violoncelista d’origen brasiler, Dom La Nena.

Per als més petits, però recomanable a tothom per la seva proposta visual i dinàmica, arriba l’espectacle ‘KLE’ sobre l’obra de l’artista Paul Klee, a càrrec d’Addaura Teatre Visual i Surrealismus Band amb la col·laboració dels components del grup Blaumut. Així mateix, Escola de Rock pretén apropar aquest gènere musical als més petits a través d’activitats participatives.

L’escenari de l’exterior de la Jazz Cava s’omplirà dissabte amb Five Chickpeas, el duo Magalí Sare i Manel Fortià, el duet de rap Las Ninyas del Corro, i l’indie-rock psicodèlic de Pale Moon. A l’escenari GOUFONE (Bassa dels Germans Maristes), aterren Power Burkas amb una mescla de garage, punk i post-hardcore, i l’indie rock de Cala Vento. Finalment, la programació OFF de dissabte, a la Plaça dels Màrtirs, la conformaran Lles, Les Buch i Reïna, guanyadors del Sona9 2020.

Dissabte ja no hi haurà activitats professionals al Mercat: la quarta i última jornada de la 33a edició del MMVV estarà dedicada exclusivament a la música en viu, l’element que el director artístic, Marc Lloret, ha volgut posar al centre després de l’aturada general del sector a causa de la pandèmia.

 

 

Comparteix aquesta pàgina...