CA | ES | EN

NOTÍCIES

Divendres, 16 d'octubre de 2015

El MMVV aporta know-how a la tercera edició del TROVAM! de Castelló

El Mercat de Música Viva de Vic participa a la tercera edició del Trovam!, que té lloc del 21 al 24 d’octubre a Castelló. La fira musical, que aspira a convertir-se en el certamen de referència de la Comunitat Valenciana, amplia enguany el nombre d’actuacions i de jornades professionals, on el MMVV tindrà presència.


Marc Lloret, director artístic del Mercat, participa dijous 22 d’octubre a la jornada “El naixement d’una fira”, juntament amb Lídia Hinojo (directora gerent de la Fira Mediterrània de Manresa), Jesús Guisado (director del Monkey Week) i David Dehard (director de les jornades professionals de Les Ardentes de Lieja, Bèlgica). La trajectòria del Mercat serà un dels casos plantejats en l’anàlisi dels diferents models de fires i festivals en el marc europeu i estatal, els principals reptes a què fan front i com adaptar-s’hi.

El Trovam! està organitzat per la Valencian Music Association (VAM!) en col•laboració amb l’Ajuntament de Castelló, les diputacions de Castelló i de València, la Universitat Jaume I, Culturarts (GVA), l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Fira Mediterrània de Manresa.

Més informació a

http://www.valencianmusic.com/

Comparteix aquesta pàgina...