CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dijous, 27 de desembre de 2012

El 25è Mercat de Música Viva de Vic que es celebrarà del 12 al 15 de setembre de 2013, ja té imatge gràfica

 

 

El 25è Mercat de Música Viva de Vic que es celebrarà a la capital d’Osona del 12 al 15 de setembre de l’any vinent ja compta amb imatge gràfica. Es tracta d’un cartell dissenyat per l’estudi vigatà Bisgràfic. Segons el seu director creatiu, Pep Alcàntara, el cartell està protagonitzat per un símbol que s’inspira en el número 25 i que és una intersecció dels valors del mercat: música, cultures, països, músics, estils de músiques, professionals, públics, llums, colors, il·lusions, etc. Alhora, Bisgràfic, guanyadors de nombrosos premis Laus de disseny, ha vist en aquest símbol, un escenari, un espai inspirat en les ones sonores.

 

Presentació de propostes artístiques

El proper Mercat de Música Viva de Vic serà el 25è i tindrà lloc del 12 al 15 de setembre de 2013 a Vic. El període de presentació de propostes artístiques està obert fins al 31 de març a través de la pàgina web. Un cop es tanqui, la direcció artística formada per Marc Lloret, Oriol Roca i Maria Lladó, triaran al voltant d’una seixantena de propostes. Es valorarà especialment que es tracti una estrena d’espectacle o disc nou, la identitat pròpia, el risc artístic i la trajectòria artística, la solidesa de l’empresa de management i el potencial de venda i la viabilitat econòmica i tècnica.

 

El Mercat de Música Viva de Vic és el punt de trobada que des de 1988 reuneix a tots els sectors de la indústria musical. El professionals del sector s’apleguen a Vic per conèixer noves propostes, assistir a fòrums, intercanviar coneixement i comprar i vendre música. La programació inclou tot tipus d’estils i està pensada per a un ampli ventall de públic. Hi ha diferents escenaris repartits per la ciutat que durant quatre dies fan que Vic esdevingui el punt neuràlgic de la música en viu i de l’activitat musical i cultural del país.

Comparteix aquesta pàgina...