CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dissabte, 15 de setembre de 2012

Minimúsica i la Barcelona Jazz Orquestra posaran aquest diumenge el punt i final al Mercat de Música Viva de Vic

 

· Minimúsica reunirà a Doble Pletina, Beach Beachm Refree i Esperit!

· El públic de la Plaça de la Catedral també podrà gaudir del concert de la Barcelona Jazz Orquestra amb parelles ballant Lindy Hop

· Avui el Mercat celebrarà el darrer dia de concerts de nit amb Maria Rodés, Prats, Macho i els Mates Mates

 

El públic familiar serà el protagonista de la darrera jornada del Mercat de Música Viva de Vic amb un concert de Minimúsica que tindrà lloc a la Plaça de la Catedral i reunirà a Doble Pletina, Beach Beach, Refree i Esperit! Els artistes seran els encarregats de fer ballar a petits i grans amb l'espectacle “Els Animals”, amb el qual Minimúisca vol fer reflexionar als nens sobre els diferents tipus d'animals que existeixen, així com potenciar el seu amor per la natura.

 

Mitjançant les cançons i d'una manera didàctica i divertida, el concert de Minimúsica del Mercat intentarà que els més petits prenguin consciència del que comporta tenir una mascota a casa i fer-los reflexionar sobre les situacions de risc en que es troben algunes espècies animals.

 

A més a més, la Plaça de la Catedral també acollirà el concert de la Barcelona Jazz Orquestra. Una banda que fa més de 15 anys que està en actiu i que combina la novetat i la tradició, apostant tant per les noves tendències com pel repertori dels grans clàssics. El públic podrà gaudir d'un concert de la que és considerada com una de les millors big bands d'Europa, que ha acompanyat a figures tan cèlebres com Benny Golson, Nicholas Payton, Frank Wess o Ann Hampton Callaway. Aquest concert s’acompanyarà amb diferents parelles que han estat convidades a ballar Lindy Hop.

 

 

Última nit amb 26 concerts

 

El Mercat de Música Viva de Vic celebrarà aquest vespre la seva última jornada de concerts nocturns, que estarà protagonitzada per artistes com Rebecca Gates, Maria Rodés, Macho, Vrak’Trio i Prats, entre d’altres. La d’avui serà la última nit que el Mercat omplirà de música la capital d’Osona.

 

Una de les propostes més esperades és la creada per Enric Montefusco i Raül Fernández (líders respectivament dels grups Standstill i Refree) que porta per títol Réquiem. A partir d’una estructura litúrgica i de textos del segle XX, aquest espectacle aborda temes com la mort en vida del nostre esperit.

 

A més, també hi actuarà Maria Rodés que presentarà el seu disc Sueño triangular a la Carpa Vermella, així com la banda Macho, amb el seu directe de rock primitiu i sense artificis.

 

Prats presentarà el seu primer disc, Pla B, un conjunt de cançons plenes d’elegància i emocions contingudes, mentre que els francesos Vrak Trio uniran les seves forces per desplegar un show ple de música contemporània i experimental.

 

A la Plaça Major, el públic podrà gaudir de les propostes de Txarango, El Puchero del Hortelano i La Pegatina. Aquests últims, per exemple, arribaran a Vic per presentar el seu darrer disc, Xampoleön, on fusionen la rumba urbana que els caracteritza amb el merengue, la cúmbia, l’ska i la música disco. Per la seva banda, els Txarango desplegaran un espectacle ple de ritme i mestissatge, mentre que els andalusos El Puchero del Hortelano interpretaran els temes del seu disc El tiempo de Manuel.

 

Comparteix aquesta pàgina...