CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dijous, 13 de setembre de 2012

Més de 25 concerts i multitud d'activitats professionals ompliran el Mercat de Música Viva de Vic aquest divendres- Durant la jornada d’avui, hi ha hagut multitud d’activitats professionals com la jornada tècnica de l’ODA, la reunió d’ACCES i un acte reivindicatiu en contra de la pujada de l’IVA

- La jornada d’avui es tanca amb concerts com els de Guillamino, La Negra, We Are Standard, Dorian i Addictive TV

- Demà divendres continuaran les activitats del MVLab, mentre que a la nit es podran veure concerts com els d’ Antònia Font, Els Catarres, Lenacay i Love Of LesbianEl Mercat de Música Viva de Vic viurà demà una de les jornades més esperades, amb multitud d’activitats professionals durant el matí i concerts a partir del vespre com els de Love of Lesbian, Lula Pena, Za!, Mo’Horizons i Antònia Font, entre molts d’altres.

De fet, els mallorquins són una de les bandes més esperades, ja que presenten el seu nou disc, Vostè és aquí, que sortirà a la venda el proper 9 d’octubre. El grup actuarà al Teatre Atlàntida i interpretarà temes que inclouen una sèrie de conceptes que no encaixen en el cànon establert.

Altres dels grups que actuaran al Mercat demà seran la portuguesa Lula Pena; la banda formada per ex components d’Ojos de Brujo, Lenacay; el grup de de pop-rock madrileny Fira Fem, i els catalans Odio París i Za! que animaran als assistentes amb les seves composicions plenes d’energia.

La plaça Major s’omplirà de gom a gom per veure a Love of Lesbian, que repassaran els temes del seu nou disc, La noche eterna - Los días no vividos, així com algunes de les seves cançons, que ja s’han convertit en himnes per a tota una generació. Els acompanyaran a l’escenari de la plaça Major els mallorquins L.A. i els catalans Els Catarres.

Més de 600 professionals participen en les activitats del MVLab
El Recinte Firal i el VIT seran les seus de les activitats professionals al llarg de tot el matí de demà. Hi haurà, per exemple, les jornades tècniques d’ACCES i ARC, així com la Jornada Digital Music 2.0., on es debatrà el futur de la xarxa en relació a la indústria musical. A més, hi haurà la segona ronda d’speed meetings, que tenen com a objectiu impulsar la compra venda de música en directe.

Aquestes activitats professionals s’han iniciat avui mateix amb reunions i jornades tècniques com la de l’Oficina de Difussió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, o la de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya i així com reunions privades de diversos organismes i entitats vinculades amb la música

Concert inaugural a càrrec de Mayte Martín
Mayte Martín ha sigut l’encarregada d’inaugurar el Mercat de Música Viva d’enguany amb un concert a L’Atlàntida que repassa els boleros més rellevants de la història i en el qual ha presentat el seu darrer disc “Cosas de dos”

Al llarg de la nit, es succeiran els concerts d’Amparo Moreno que, sota el nom de La Negra, presenta el seu segon disc La que nunca. A més, avui actuaran Rafael Martini, i el grup de músiques del món format per Eténèsh Wassié & Mathieu Sourisseau, una barreja de països que es reflecteix en la seva música.

La música tradicional i d’arrel també estarà present amb el grup Coetus & Eliseo Parra, mentre que Petti posarà la nota de cançó d’autor amb un concert a la Carpa Negra.

El Sucre serà un altres dels escenaris principals, ja que hi actuarà Guillamino, amb les seves cançons sense complexos que barregen els gèneres més diversos, i els vascos We Are Standard, que presentaran el seu nou disc Great State.           

Tancaran la jornada Dorian i les seves cançons aclamades per milers de persones, i els britànics Addictive TV, que no només creen música sinó que generen un espectacle audiovisual inoblidable. 

Comparteix aquesta pàgina...