CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dilluns, 16 de gener de 2023

El Mercat de Música Viva de Vic obre convocatòria als artistes per la seva 35a edició

 El 35è MMVV es celebrarà del 13 al 16 de setembre a la ciutat de Vic

El període de presentació de propostes artístiques finalitza el 31 de març i es pot fer a través del web del Mercat

Les propostes seleccionades actuaran en el marc de la programació professional, el MMVV Pro Catalan Arts!
 
El Mercat de Música Viva de Vic obre avui la convocatòria a les propostes artístiques que conformaran la programació de la seva 35a edició, prevista pels dies 13, 14, 15 i 16 de setembre a la capital d’Osona. El període de presentació de propostes finalitzarà el proper 31 de març. Com cada any, la direcció artística del Mercat escollirà aproximadament una cinquantena de propostes, que tindran l’oportunitat de presentar-se al Mercat, sigui davant dels professionals del sector de la música en directe, o davant del públic general.
 
En la selecció de propostes artístiques, es prioritzaran les estrenes d’espectacles o discs; la identitat pròpia, el risc artístic i la trajectòria de l’artista o banda; la solidesa de l’empresa de management; el potencial de venda, la viabilitat econòmica i tècnica, i finalment l’explicació dels objectius del projecte i de la importància del seu pas pel MMVV per assolir-los. Es podran presentar propostes de tots els estils i gèneres musicals, exceptuant la música clàssica.
 
Les dues línies del Mercat de Música Viva de Vic marquen els objectius del mateix: per una banda, promoure la contractació d’estrenes i noves propostes, així com dinamitzar el sector de la música en directe, donar a conèixer nous talents i promoure l’intercanvi entre artistes de Catalunya, de la resta de Comunitats Autònomes i del món. Per altra banda, oferir una graella de concerts atractiva per al públic general, a preus populars i per a tots els gustos. 
 
Les agències de management i els representants d’artistes i bandes que vulguin proposar projectes, poden fer-ho a través del formulari del lloc web del MMVV, a l’enllaç https://www.mmvv.cat/ca/comactuar.
 

 

Comparteix aquesta pàgina...