CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dijous, 10 de març de 2022

El MMVV signa per tercer any consecutiu un acord amb INAMU per promoure artistes argentins

El Mercat de Música Viva de Vic i l’Institut Nacional de la Música d’Argentina han signat per tercer any consecutiu un conveni de col·laboració per incloure en la programació oficial de la 34a edició dos artistes argentins.

La selecció dels dos projectes musicals la farà el Comitè Artístic de Programació del Mercat entre els artistes que s’hagin presentat a la convocatòria que ha obert INAMU del 9 al 16 de març.

Els escollits viatjaran a Vic entre el 14 i el 17 de setembre per oferir un showcase. A més, una petita delegació de professionals del sector participaran en les activitats PRO que s’organitzen els matins de dimecres, dijous i divendres.

INAMU és un ens públic que promou la política d’internacionalització de la música argentina a través d’esdeveniments i socis internacionals estratègics. L’objectiu és donar a conèixer els artistes del país així com els actors que formen part del sector.

Aquesta serà la segona ocasió en la qual la institució argentina aporta artistes a Vic. L’any passat Agustina Paz, Diego Martez, Noelia Sinkunas i Valdes hi van participar de forma virtual.

Comparteix aquesta pàgina...