CA | ES | EN

NOTÍCIES

Divendres, 28 de gener de 2022

Alba Careta participa avui, 28 de gener, en el festival portuguès Ou Tonalidades

Alba Careta participarà avui, 28 de gener, en el festival Ou Tonalidades, que se celebra al Centro de Artes de Águeda (Portugal). Aquest concert ha estat possible gràcies al programa d’intercanvi que el festival i el Mercat de Música Viva de Vic tenen, a través del qual cada any els dos esdeveniments reben artistes emergents d’ambdós països.

En aquest cas, Alba Careta oferirà un concert acompanyada de Lucas Martínez (saxo), Roger Santacana (piano), Giuseppe Campisi (contrabaix) i Josep Cordobés (bateria). L’artista va rebre el 2018 el premi Enderrock a Millor Album de Jazz per Orígens i ara està de gira per presentar la seva segona producció, titulada Alades, que es va estrenar el 2020 al Mercat de Música Viva de Vic. El nou disc és el recull de les últimes composicions de la líder del grup, inspirades en les vivències dels seus anys a Holanda, que ara prenen forma a través del llenguatge del jazz més sincer, orgànic i emocional.

En les dues darreres edicions el Mercat de Música Viva de Vic ha rebut gràcies a la col·laboració amb Ou Tonalidades, el grup Dois, Pois, on Sónia Sobral (acordió) i Gonçalo Garcia (bateria) estableix un diàleg amb la música electrònica. En el seu repertori Dois, Pois s’atreveix a interpretar les idees de joves compositors portuguesos mitjançant un llenguatge innovador.

Comparteix aquesta pàgina...