CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dimarts, 3 d'agost de 2021

Acord entre la CCMA i el MMVV

Acord entre la CCMA i l’Ajuntament de Vic per promoure i difondre les activitats del Mercat de Música Viva de Vic

 

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Ajuntament de Vic han firmat un conveni de col·laboració per difondre i promocionar la cultura en el marc de les activitats que tindran lloc durant les edicions del 2021 i del 2022 del Mercat de Música Viva de Vic.

 
Segons aquest acord, els mitjans de la CCMA difondran i informaran de les activitats culturals que es duran a terme durant la celebració del Mercat de Música Viva de Vic  en les edicions de 2021 i 2022, a través de qualsevol dels seus canals i continguts. Per la seva banda, l’Ajuntament de Vic, a través de l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic (OFIM), col·laborarà amb la CCMA en el subministrament de material audiovisual dels espectacles i facilitant-ne el enregistraments i informant de participació i col·laboració de la CCMA.
 

L’OFIM, organisme públic, té la missió de promoure les fires i mercats de Vic, i entre els esdeveniments que organitza destaca el Mercat de la Música Viva de Vic, que se celebra el mes de setembre de cada any. Aquest esdeveniment, reconegut com a estratègic pel Departament de Cultura, és un punt de trobada professional que reuneix a tots els sectors de la indústria musical i que ha esdevingut com a centre de la indústria musical catalana i plataforma per a la seva cohesió.

Dins el Mercat de la Música Viva de Vic, a més, es programen diferents concerts destinats al públic en general.  

L’OFIM se sumarà al projecte Amics d’iCat, i la CCMA, conjuntament amb l’OFIM, avaluarà diferents accions especials (accions participatives, entre d’altres) que es puguin dur a terme conjuntament. Per tot plegat, i a partir d’aquest conveni, podran fer acords més detallats sobre les activitats concretes.

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l’educació, la creació i la innovació.
 
 

Sant Joan Despí, 3 d’agost del 2021

 

 

Comparteix aquesta pàgina...