ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES

APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dimecres, 28 de juliol de 2021

El 33è Mercat de Música Viva de Vic incorpora una quinzena d’actuacions a la seva programació

Manuel García, Las Ninyas del Corro i Pale Moon actuaran dissabte dins del cartell del festival, i The Tyets i Habla de mí en presente seran part de la programació de l’OFF MMVV

Les entrades pels concerts de pagament ja estan a la venda, i ja es pot accedir a la reserva dels concerts gratuïts

 

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) incorpora una quinzena d’actuacions a la seva programació. Quatre d’elles seran part del cartell de dissabte, mentre que les altres onze conformaran l’OFF MMVV, la programació del qual és a càrrec de les Cases de la Música, les escoles ESMUC i Taller de Músics, i el concurs Sona9.

La proposta destacada que s’incorpora a la programació del festival és el cantautor xilè Manuel García, veterà del MMVV que està de gira per Europa presentant el seu darrer treball, Compañera de este viaje. També podrem veure el duet de rap Las Ninyas del Corro i Pale Moon amb el seu indie-rock psicodèlic.

Pel que fa a l’OFF, hi podrem veure el “trapetón” de The Tyets, la techno-rumba d’Habla de mí en presente, i la fusió amb orígens salseros de Tacho. De la mà de Kumbara, una combinació d’alegria i reivindicacions socials en ritmes afrollatins i caribenys, i amb Crisbru, pop i R&B amb força i feminitat. També hi haurà Lasta Sanco, Ana Brenes, Reïna, Les Buch, Lles i Marc Suárez. Les entrades pels concerts de pagament ja estan a la venda per un preu de tres euros, i ja es pot accedir a la reserva dels concerts gratuïts, tot a través del web del MMVV.

Després d’una 32a edició marcada per la virtualitat i d’un any devastador per la indústria de la música a causa de la pandèmia, el Mercat de Música Viva de Vic manté la voluntat de servir d’altaveu per a noves propostes, per esperonar el talent i per motivar les contractacions. És per això que aquesta 33a edició, que se celebrarà del 15 al 18 de setembre, vol fer especial èmfasi en el fet de viure la música en directe, la música viva. Tant per als professionals acreditats com per al públic general, es convida a entendre el MMVV 2021 com un espai de gaudi i de posada en valor de la música en viu.

Posant les estrenes al centre, enguany més d’una vintena d’artistes presentaran els seus darrers projectes al Mercat. És el cas de Roger Mas o d’El Petit de Cal Eril, que estrena el seu últim disc a la tardor. Enric Montefusco ofereix un nou espectacle amb una posada en escena curosament treballada, i la banda de jazz i soul The Excitements arriba amb la seva nova vocalista somali Kissia San. Des de Portugal, presenten un projecte comú el baixista Theo Pascal i la cantant d’origen capverdià Carmen Souza, un duo amb història pròpia. Per la seva banda, el duet Jansky protagonitzarà el concert inaugural amb el seu treball Insecta Dance Music, guardonat per la BBC amb el premi Sound of the Year.

En total, hi ha programada una trentena de concerts pels professionals acreditats i una vintena més pel públic general, alguns dels quals es duran a terme al nou escenari DAMM, ubicat a la zona esportiva de Vic. Aquests darrers poden canviar d’horari si les restriccions actuals es mantenen. Tots els concerts seran segurs, amb ús obligatori de mascareta, reserva prèvia i públic assegut. L’activitat professional d’enguany espera acollir uns 600 professionals i mantindrà l’opció de seguir part del programa en línia, a través del web del Mercat.

Comparteix aquesta pàgina...