CA | ES | EN

NOTÍCIES

Diumenge, 13 de setembre de 2020

Neix Fira al Parc coincidint amb la 32a edició del Mercat de Música Viva de Vic

Coincidint amb la 32a edició del Mercat de Música Viva de Vic, el Parc Jaume Balmes de Vic acollirà Fira al Parc, un espai de dinamització comercial i una proposta atractiva del públic general. Durant el cap de setmana del Mercat, els dies 18 i 19 de setembre, la fira es dedicarà a la música. Així doncs, el Parc Jaume Balmes serà un dels escenaris oficials d’aquesta edició i comptarà amb les actuacions de Yexza Lara, Anaïs Vila i Le Nais. 
 
Alhora, s’aprofitarà l’espai per organitzar la Fira del Disc, que habitualment se situava a la plaça Major, i per instal·lar-hi parades de llibres relacionats amb la música, instruments i artesania, així com una zona de foodtrucks. El públic familiar podrà participar en tallers musicals de percussió, escoltar contes musicals i participar en un taller de hip-hop, entre d’altres activitats.
 
L’entrada serà gratuïta i l’aforament limitat a 1.000 persones. Per accedir-hi caldrà complir amb la normativa sanitària com és l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic. Les parades també mantindran la distància de seguretat que contempla la normativa d’esdeveniments a l’aire lliure. Els horaris d’obertura de la fira serà divendres de 16 a 21h i dissabte d’11 a 21h. 
 
Fira al Parc pretén ser un espai per donar impuls a diversos sectors que, cada any, tenien el seu espai en alguna de les fires de la ciutat i que enguany, degut a la pandèmia, s’han hagut d’anul·lar. Així doncs es proporciona una oportunitat comercial a aquests expositors i també una proposta atractiva per la dinamització de la ciutat. 
 
Fira al Parc s’ubicarà al parc Jaume Balmes de Vic i comptarà amb 5 fires, cadascuna amb una temàtica concreta, que tindran lloc durant 5 caps de setmana de tardor. La primera estarà dedicada a la música i es farà els dies 18 i 19 setembre, coincidint amb el Mercat de Música Viva de Vic. La següent es farà els dies 26 i 27 de setembre i serà de moda i els complements. A l’octubre se’n faran 3: Artesania al Parc, el 10 i 11 d’octubre, Slot al Parc, el 18 d’octubre, i Alimentació al Parc, el 24 i 25 d’octubre.   
 

 

Comparteix aquesta pàgina...