CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dilluns, 10 d'agost de 2020

Marc Lloret i Oriol Roca guanyen el concurs per la direcció artística de l'edició 2021 del Mercat de Música Viva de Vic (prorrogable a 3 anys)

La proposta de MLP Lloret i Roca SCP, continua amb les línies d’actuació seguides els últims anys, amb resultats molt positius, i introdueix innovacions fruit d’una anàlisi profunda del paper del MMVV i de les necessitats del sector de la música, amb la mirada posada a posicionat el Mercat com a actor estratègic de la industria musical, a nivell nacional i internacional. 


El projecte té en compte la nova realitat imposada per la COVID-19 i proposa diverses iniciatives per a adaptar-s’hi. S’han valorat molt positivament totes les aportacions referents a les polítiques d’inclusió social, igualtat de gènere i impacte ambiental.
 
La 33a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) ja té director artístic, amb possibilitat que l’equip guanyador pugui ser revalidat per 3 anys. El Comitè d’Experts de la licitació del Servei de Direcció Artístic Marc Lloret i Oriol Roca guanyen el concurs per la direcció artística de l’edició 2021 del Mercat de Música Viva de Vic (prorrogable a 3 anys) a del Mercat de Música Viva de Vic, reunit telemàticament el passat 22 de juliol, va valorar els dos projectes presentats de la següent manera: 85,92 punts pel projecte MLP Lloret i Roca SCPi 47 punts pel projecte presentat per l’empresa AcqusticPlatform SL.
 
L’edició d’enguany del MMVV, marcada pels condicionants de la COVID19, serà la desena que dirigeix Marc Lloret.
 
CV Marc Lloret i Oriol Roca [AQUÍ

Comparteix aquesta pàgina...