ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES

APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dissabte, 21 de setembre de 2019

Augment significatiu de la participació professional i bona resposta de públic en un 31è MMVV marcat per les estrenes

El Mercat de Música Viva de Vic tanca la 31a edició amb gairebé 750 professionals acreditats que han assistit a les activitats organitzades durant tres dies a l’Atlàntida, amb un gran ambient de treball. Un augment significatiu, que depassa el 10%, si ho comparem amb els 680 acreditats l’any passat. En percentatge, el 69% de la participació professional ha estat catalana, el 16% de l’Estat Espanyol i un 15% internacional (9% l’any 2018). Al llarg dels tres dies s’han celebrat un miler de reunions ràpides a l’àrea de negoci i 120 periodistes de diferents mitjans han cobert informativament el tret de sortida de la tardor musical a Catalunya.

Una vuitantena de grups han tocat en un dels 9 escenaris d’un Mercat en que gairebé la meitat de la programació han estat estrenes. Juliane Heinemann, Aiala, Nico Roig, Marco Mezquida, Los Aurora & Band Dulda, Ferran Palau, Maruja Limón, Filipe Catto, Yawners, Lina_Raül Refree, Gertrudis, Javier Ruibal, Lagartija Nick, Os Amigos Dos Músicos, Mateo Kingman i Carla han estat alguns dels concerts amb millor acollida per part de públic i professionals.

També van tenir una bona ocupació i resposta els concerts programats gràcies a la col·laboració del Mercat amb altres esdeveniments internacionals: PL.I.NT (MIL Lisboa), Hannah Willwood i Chroma (Focus Wales), Gatto Preto i Michelle David & The Gospel Sessions (Eurosonic-ETEP).

Divendres es van omplir als carrers i les places de la ciutat de Vic amb música en directe. Balkan Paradise Orchestra, Koers i Joan Garriga van omplir la Plaça Major i Deva, Iseo & Dodosound i Lildami van tancar la nit a El Sucre.

Dimecres es va donar a conèixer el Premi Puig-Porret 2019 al millor projecte musical, a Núria Andorrà per la creació de l’espectacle Constel·lacions.

ÚLTIM DIA DE CONCERTS

Avui dissabte arrenca amb la programació familiar a la carpa negra de l’Atlàntida: La Fada Despistada (11.30h), Eva Armisén i Marc Parrot (12.30h), 2princesesbarbudes (16.00h) i Ruma (17.00h). I aquesta nit als escenaris més multitudinaris del MMVV concentraran l’oferta en clau de festival per tancar 4 dies de música en directe. The Crab Apples (20.30h), El Petit de Cal Eril (21.45h) i Dorian (23.15h) a la Plaça Major. I DJ Ojete (23h), Búhos (00.15h) i Adala & The Same Song Band (02.00h) a El Sucre.

L’Atlàntida de Vic a més és l’espai escollit per l’Acadèmia Catalana de la Música per acollir avui a les 19 h la primera edició dels Premis Alícia, en col.laboració amb l’Ajuntament de la ciutat i el Mercat de Música Viva.

"NO EN PASSEM NI UNA"

El protocol contra les violències sexuals en entorns d'oci que ha elaborat la Generalitat de Catalunya s'aplica per primer cop a Vic durant el MMVV. Hi haurà dos punts liles durant els concerts a la Plaça Major i al Sucre. El protocol marca la formació de les persones que treballen al Mercat perquè detectin actituds que puguin provocar una agressió sexual, les identifiquin més fàcilment i sàpiguen per quin canal poden denunciar-les. I en el cas que s'acabi produint una agressió sexista, hi haurà personal format per atendre aquesta persona i acompanyar-la en els passos següents.

Comparteix aquesta pàgina...