CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dimecres, 18 de setembre de 2019

Constel·lacions de Núria Andorrà premi Puig-Porret 2019

Aquest vespre s'ha entregat el premi Puig-Porret 2019 al millor projecte musical a Núria Andorrà per la creació de l'espectacle Constel·lacions. El jurat ho ha fet públic just abans del concert inaugural del 31è Mercat de Música Viva de Vic de Juliane Heinemann al Teatre L'Atlàntida amb totes les entrades exhaurides.


El jurat ho ha decidit per unanimitat després de valorar els 23 projectes presentats aquest any. Constel·lacions és una proposta interdisciplinar on hi intervenen, música, visuals i circ, on el so n’és l’eix que ho dinamitza. El jurat ha valorat l’excel·lència dels participants del projecte, des de la mateixa Andorrà fins l’artista visual Sabina Covarrubias, el dissenyador sonor i de llums Roc Mateu, i els artistes del Circ Cric, totes elles persones indiscutibles en les seves disciplines. A més, el jurat destaca l’existència d’un llenguatge musical propi, i l’originalitat en la proposta.

El guardó, dotat amb 10.000 euros, servirà per desenvolupar l'espectacle. El jurat del Puig-Porret 2019 ha estat format per Maria Lladó, Clara Narvión, Ramon Ferrer, Rosa Diaz, Laura Duran, Judit Llimós, Francesc Viladiu i la direcció artística del MMVV, Marc Lloret i Oriol Roca.

Comparteix aquesta pàgina...