ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES

APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dimecres, 18 de setembre de 2019

Tot a punt pel 31è MMVV!

Aquest dimecres 18 de setembre arrenca el 31è Mercat de Música Viva de Vic amb l'espectacle inaugural L’últim camí de Walter Benjamin de Juliane Heinemann. Durant quatre dies, fins al dissabte 21 de setembre, el Mercat ofereix una àmplia agenda d'activitats per els més de 650 professionals que ja s'han acreditat. A Vic ja està tot a punt per acollir milers de persones que assistiran a la vuitantena llarga d'actuacions repartides en 9 escenaris a la ciutat. Més de la meitat de les propostes d'enguany són estrenes o preestrenes en una programació singular, diversa i per a tots els públics. L'espectacle de Nico Roig ja ha penjat el cartell de sold out.

ESPECTACLE INAUGURAL
L’últim camí de Walter Benjamin de Juliane Heinemann, guanyadora del premi Puig-Porret 2018, donarà el tret de sortida el 31è MMVV aquest dimecres a les 19h al Teatre Atlàntida. L’artista berlinesa establerta a Barcelona, guanyadora del premi Puig- Porret 2018, ens apropa la figura de l’escriptor i filòsof alemany en el 80è aniversari de la seva mort. Un viatge amb música electrònica, poesia i material visual. Juliane Heinemann estarà acompanyada per una banda talentosa de músics d’improvisació formada per Marcel·li Bayer, Jordi Matas, Marko Lohikari i Oriol Roca. Abans de l'espectacle inaugural es donarà a conèixer i s'entregarà el premi Puig-Porret 2019.

QUÈ TROBARÀS AL #MMVV31?

Nico Roig estrenarà el seu nou disc dissabte 21 amb totes les entrades exhaurides. Un espectacle coproduït pel MMVV en què el públic viurà l’experiència auditiva amb uns auriculars. També dissabte la formació coreana Dul-da i la banda de flamenc-jazz Aurora oferiran un espectacle inèdit que busca portar el públic al fons de l’emoció a través de la unió de tradició i modernitat. Raül Refree torna a sorprendre produint una jove promesa, Lina. Una barreja del fado de la cantant portuguesa i el pop del guitarrista i pianista català. Es podrà veure el divendres 20 a l'Atlàntida.

Més de la meitat de la programació del 31è Mercat són estrenes  o preestrenes: A Contra Blues, Mazoni,  Lagartija Nick, Maruja Limón, Gertrudis, Gato Preto, Ferran Palau, Marco Mezquida, Mateo Kingman, Carla, ...

La programació del 31è MMVV té accent portuguès després que el Mercat  dediqués a Portugal les jornades anuals que organitza el mes de maig Barcelona. A Vic hi actuaran els grups portuguesos P.L.I.N.T, Filho Da Mae, Ruma, Palankalama i Lina amb Refree.

Als escenaris més multitudinaris del MMVV, Plaça Major i Sucre, concentraran l’oferta en clau de festival. Divendres: Balkan Paradise Orchestra, Koers, Joan Garriga i el Mariatxi galàctic, Deva, Iseo & Dodosound i Lildami. I dissabte The Crab Apples, El Petit de Cal Eril, Dorian, DJ Ojete, Búhos i Adala amb The Same Song Band.

#MMVVPRO
Professionals d'arreu ompliran, un any més, l'espai de l'Atlàntida on s'hi faran presentacions, pitchings, speed meetings, reunions i concerts. Ja s'han acreditat més de 650 professionals i 100 periodistes d'arreu. El Mercat de Música Viva de Vic acollirà una reunió del FWMF (Forum of Worldwide Music Festival) i les presentacions, entre d'altres de la JUMP (European Music Market Accelerator) i la plataforma Why Portugal.

Enguany l’activitat torna a posar el focus a Catalunya dimecres, a l’Estat, dijous i al mercat internacional divendres, centrada amb Portugal. Presentaran la seva activitat els governs d’Extremadura, del País Valencià, del País Basc i el de les Illes Balears amb concerts en directe de grups d’aquests territoris. També seran a Vic artistes programats als festivals Ou Tonalidades, Focus Wales i la fira MIL Lisboa amb qui el MMVV hi manté una col·laboració.

El Mercat tornarà a ser escenari de la difusió de les novetats d’entitats catalanes. Divendres, les Joventuts Musicals de Catalunya presentaran el catàleg de la Xarxa de Músiques. També hi haurà reunions, entre d’altres, d’ASACC i d’ARC. I dissabte se celebrarà la primera gala dels premis Alícia de l’Acadèmia Catalana de la Música.

"NO EN PASSEM NI UNA"

El protocol contra les violències sexuals en entorns d'oci que ha elaborat la Generalitat de Catalunya s'aplicarà per primer cop a Vic durant el MMVV. Hi haurà dos punts liles divendres i dissabte durant els concerts a la Plaça Major i al Sucre. El protocol marca la formació de les persones que treballen al Mercat perquè puguin detectar actituds que puguin provocar una agressió sexual, les identifiquin més fàcilment i sàpiguen per quin canal poden denunciar-les. I en el cas que s'acabi produint una agressió sexista, hi haurà personal format per atendre aquesta persona i acompanyar-la en els passos següents.

Comparteix aquesta pàgina...