CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dimarts, 27 de novembre de 2018

El MMVV al Fòrum 2018 de l'Acadèmia Catalana de la Música

El Mercat de Música Viva de Vic participa avui al Fòrum 2018 de l'Acadèmia Catalana de la Música. La música com a eina de transformació social és el tema central de la jornada que es celebra al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

El director artístic del MMVV, Marc Lloret, participa a la tarda a la taula "I la indústria de la música? Té capacitat socialment transformadora?" per debatre sobre com l’acció social i el sector professional de la música poden crear, interactuar i relacionar-se. Aquesta taula està moderada per Natxo Tarrés (activista, músic i president de l’Associació Irehom) i compta amb la participació de Sònia Gainza (directora i fundadora d’Apropa Cultura), Simon Holst (coordinador del Projecte Social de l’Orquestra Simfònica del Vallès), Òscar Rando (director del Festival Esperanzah), Jesús Sahun (activista i productor musical) i Àlex Serra (responsable de l’Àrea de Projectes Socials del Taller de Músics). També intervindran des de la Fila 0 Josep Maria Aragay (director de Basket Beat), Sílvia Duran (directora de l’Àrea de Públics de l’ICEC), Ivette Nadal (músic i cantautora), Xavi Urbano (coordinador de Say It Loud) i Marc Lloret (Mercat de Música Viva de Vic). 

El Fòrum 2018 vol promoure la reflexió sobre el poder transformador de la música i impulsar accions de cooperació i interacció entre entitats, empreses i col·lectius de professional que treballen tant en l’àmbit social com en l’àmbit industrial de la música i així, potenciar la interacció del sector musical amb responsables de polítiques socials, culturals i educatives.

Més informació sobre el fòrum aquí

Comparteix aquesta pàgina...