CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dilluns, 19 de novembre de 2018

El MMVV culmina al Quebec la seva agenda internacional de tardor

El Mercat de Música Viva de Vic ha participat a la missió conjunta al Quebec organitzada per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i l’Institut Ramon Llull (IRL). Del 12 al 17 de novembre, Oriol Roca, delegat del MMVV a l’expedició catalana, ha participat a la Biennal Internacional d’arts escèniques CINARS, al festival de música d’arrel Mundial Montréal i al de música pop M pour Montréal. Aquesta trobada professional, en format de conferència i festival, s’ha consolidat com un dels esdeveniments de nova música de referència internacional, i central en la vida cultural de Montreal. Anualment reuneix més de 200 professionals del sector d’una vintena de països, i ofereix una mostra de noves propostes de música pop-rock i tecno. En el marc d’aquesta fira, Roca ha estat un dels ponents de la conferència 'Catalonia, a thriving land for music' ('Catalunya, una terra pròspera per a la música’), juntament amb David Ibáñez, director de la Fira Mediterrània de Manresa, Xavier Cester, tècnic de Catalan Arts- Àrea de Mercats de l’ICEC i Marta Salicrú, cap de redacció i coordinadora de música de Time Out Barcelona. L’objectiu era donar a conèixer els mercats estratègics de Catalunya i compartir informació amb els professionals internacionals sobre l’escena musical catalana i com accedir-hi.
Tant Mundial Montréal com M pour Montréal han acollit showcases d’artistes que han passat per diferents edicions del Mercat de Música Viva de Vic com Marinah, Núria Graham, Aurora o The Zephyr Bones.

Al llarg de la tardor el MMVV també ha participat a les fires Womex (Las Palmas de Gran Canaria) i MaMA (París).

El 8 de gener s’obre el període de presentació de propostes artístiques per participar a la 31a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que tindrà lloc del 18 al 21 de setembre de 2018.
 

Comparteix aquesta pàgina...