CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dijous, 1 de setembre de 2016

Festa de balls per salvar el món, Premi Puig-Porret 2015 amb text i direcció de Miguel Ángel Blanca, s'estrena al Mercat de Música Viva de Vic el proper dimecres 14 de setembre

L’espectacle ha estat guardonat amb el Premi Puig-Porret 2015, el més ben dotat de la música a Catalunya amb 10.000 €

La convocatòria per presentar propostes per a la nova edició estarà oberta fins el proper divendres 9 de setembre.
 
És el segon muntatge de la companyia La Generació Feliç, amb text i direcció de Miguel Ángel Blanca
 
La participació del públic és fonamental per fer avançar la narració
 

L’espectacle multidisciplinar “Festa de balls per salvar el món”, Premi Puig-Porret 2015, s’estrena el proper 14 de setembre a les 20h al Mercat de Música Viva de Vic. Aquesta coproducció del Mercat de Música Viva de Vic i Boogaloo Films és el segon projecte de la companyia La Generació Feliç, sota la direcció de Miguel Ángel Blanca (líder de Manos de Topo) que també en signa el text. Jordi Vilches i Maria G. Vera interpreten aquesta comèdia musical amb música en directe de Joan Colomo, Sara Fontán i Edu Pou (vinculats a Za! La Orquesta del

 

Caballo Ganador o els mateixos Manos de Topo, entre d’altres) on la participació del públic és una peça fonamental per al desenvolupament de la narració.

Festa de balls per salvar el món és un viatge a través de la història de la humanitat, de la cultura pop i de les seves coreografies. Des del lindy hop fins al reggaeton, passant pel Saturday Night o la lambada. Des de la invasió de Polònia fins a l'ensorrament de les Torres Bessones, ballant la caiguda del mur de Berlín o el desastre de Txernòbil. Estem davant d’una conspiració que ens diu que tota la veritat de l’univers resideix en les coreografies.

L’espectacle és el projecte guanyador del Premi Puig-Porret 2015, el més ben dotat de la música a Catalunya amb 10.000 euros. La convocatòria per presentar propostes per a la nova edició estarà oberta fins el proper divendres 9 de setembre.

 

SOBRE LA COMPANYIA: LA GENERACIÓ FELIÇ

Aquest col·lectiu de creació artística lliure i transversal amb seu a Barcelona, es funda l’any 2014 i rep el nom del seu primer treball, Després de la generació feliç, un live cinema estrenat a l’Xcèntric del CCCB i amb recorregut per sales de tot el país, que treballava la cançó popular infantil i les pel·lícules home movies per narrar un fals biopic del músic Xesco Boix.

Festa de Balls per salvar el món és el segon espectacle de creació de la companyia, on la participació del públic és una peça fonamental per al desenvolupament de la narració.

 

*   FITXA ARTÍSTICA

Director i autor del text: Miguel Ángel Blanca.

Intèrprets: Jordi Vilches i María García Vera.

Música en directe: Joan Colomo, Sara Fontàn, Edu Pou.

Projeccions: Guillothina.

Disseny de llums i so: Guiu Llusà.

Vestuari: Verónica Febrero i Iris Campello.

Una producció de: Mercat de Música Viva de Vic i Boogaloo Films.

Agraïments: Fàbrica de Creació Fabra i Coats i Estudi Lluerna.

Durada: 75 minuts.

Espectacle en català i castellà. 
 
 
 

#MMVV

#FREEDANCING

#FESTADEBALLSPESALVARELMÓN

 
 
CONTACTE COMPANYIA
Jordi Freixa

info@chesapik.com

www.freedancing.org

 
Servei de premsa

28è Mercat de Música Viva de Vic

Del 14 al 18 de setembre de 2016

Marta Solé

+00 34 933 10 60 44 · +00 34 654 066 510

 
 
 

 

Comparteix aquesta pàgina...