CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dimarts, 30 d'agost de 2016

Quins són els programadors convidats pel programa AC/PICE del Ministerio de Cultura?

Hi ha diferents programadors internacionals convidats pel programa AC/PICE del Ministerio de Cultura. Aquí els teniu:

Chris Frayer: És el director artístic del Winnipeg Folk Fest, un festival que es realitza anualment a Winnipeg (Canadà). Frayer és el responsable de la recerca i la reserva de diferents bandes de tot el món i de portar-les a aquest festival. Consisteix en nou espais diferents per explorar la música folk, alguns situats al bosc, els altres al mig d’un camp... La seva missió és crear experiències a l’aire lliure i aprendre de la gent i la música.
http://winnipegfolkfestival.ca/

Kyu Young Lee: Director de Pentaport Rock Festival des del 2011, director del Kocca K-Rookies Audition Programmer i Vicepresident de LIAK (Record Label Industry Association of Korea). Actualment també és director executiu de Ruby Records, que gestiona artistes, supervisa el procés de la producció de la música i les actuacions en diferents esdeveniments en viu —des de festivals a clubs locals de l’escena musical independent—.
http://www.rubyrecords.us/

Kodi McKinney: Amb una àmplia experiència en el desenvolupament de talents a la indústria musical, ha jugat un paper important al capdavant de campanyes als mitjans de comunicació dins dels Estats Units. Treballa a Marauder, una empresa de comercialització de la música orientada al desenvolupament de nous talents dins d’Amèrica del Nord. No només s’encarrega de proveir els seus clients sinó que també els dóna condicions per créixer.
http://www.maraudergroup.com/

Kaushik Dutta: Ha estat involucrat amb la música durant més de 30 anys com a investigador, intèrpret, compositor, dissenyador i enginyer de so. Ha composat música per a teatre, pel•lícules de Bollywood i documentals. És fundador i director artístic del Kolkata International Music Festival, amb presència de músiques d’estils diferents com folk, jazz, fusió, clàssica o músiques del món. El Kolkata International Music Festival és un espai per descobrir músiques noves, per participar del poder de l’art per transformar la vida i per celebrar la creativitat de les cultures de tota l’Índia i del món.
http://www.songofsoulindia.com/index.php?p=festival

Jason Mayall: Director de l’oficina de Londres de la promotora de concerts japonesos Smash Corporation, empresa que organitza anualment el Fuji Rock Festival al Japó, del qual n’és el programador artístic. És un festival obert a artistes locals i bandes internacionals en un espai on gaudir de la música i de la naturalesa.
http://fujirock-eng.com/

Wei Gao: Responsable de negoci internacional de la Fira i el Festival de Música Xinesa Sound of Xity, un esdeveniment que es concentra anualment a Pequín (Xina). Aquest acte reuneix diferents professionals xinesos i internacionals de la música per fer intercanvis, amb un compromís a llarg termini, en el el conjunt de les indústries de la música xinesa i occidental. També treballa a ModernSky, un negoci internacional musical amb una gran projecció.
http://www.sxity.com/newsen

Comparteix aquesta pàgina...