CA | ES | EN

NOTÍCIES

Divendres, 18 de setembre de 2015

Obeses, Els Amics de les Arts i Nyandú en directe a les televisions locals

El Mercat de Música Viva i La Xarxa emetran en directe i en exclusiva per a tot el país els concerts que Obeses, Els Amics de les Arts i Nyandú oferiran aquest dissabte a la Plaça del Mercat. Serà en el marc d'un programa especial produït per La Xarxa en col·laboració amb EL 9 TV, que inclourà entrevistes amb alguns dels caps de cartell del festival i responsables de l'organització.
Des d'un set habilitat al costat de l'escenari, a la plaça Major, les periodistes Anna Parcet (EL 9 TV) i Marta Pérez Verge (Ràdio Arenys) aprofitaran el descans entre les tres actuacions per conversar amb dues de les formacions protagonistes de la nit, Els Amics de les Arts i Nyandú. També hi desfilaran els integrants de la banda de rock Egon Soda, que presentarà nou treball al festival, i la banda de pop The Crab Apples. El punt de vista de l'organització l'aportaran Ernest Crusats, guitarra i veu del grup La Iaia i responsable de la producció artística del certamen, i Oriol Roca, assessor artístic del festival.
Per la seva banda, els reporters del programa de les televisions locals 'Adolescents.cat', Roger Carandell iErnest Codina, recolliran les impressions del públic des de la plaça.

El directe de la Plaça Major
A les 20.30h Obeses obrirà la plaça vigatana en un dels millors moments de la seva carrera artística. El tercer disc de la formació osonenca de pop rock, 'Monstres i princeses', és un treball explosiu, una col·lecció de cançons en què cadascuna funciona com un single.
Els Amics de les Arts tindran a les 21.45h una nova oportunitat per demostrar la seva indiscutible capacitat de convocatòria. A Vic, el quartet barceloní tancarà la gira de l'àlbum 'Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure' amb un concert farcit dels clàssics favorits del públic.
A les 23.30h, els seguiran sobre l'escenari els també osonencs Nyandú, que interpretaran el repertori de cançons ballables del seu últim disc, 'BUM!'.

Emissió per tot Catalunya a través dels canals locals

Aquest programa especial es podrà seguir arreu del país a través de TAC 12, Canal Taronja, Canal Blau TV, Empordà TV, TV Girona, Lleida TV, EL 9 TV, Cugat.cat, TV Ripollès, Televisió de Vandellòs, Canal Terrassa TV, Canal Terres de l’Ebre, El Punt Avui TV, Olot Televisió, VOTV, Vallès Visió i teleb.

Comparteix aquesta pàgina...