CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dimecres, 16 de setembre de 2015

'Càsting de balls per canviar el món' Premi Puig-Porret 2015

Càsting de balls per canviar el món. Musical de Pop Ciència Ficció Participatiu, dirigit per Miguel Angel Blanca, Edu Pou, Sara Fontán i Joan Colomo, s’ha endut el premi Puig-Porret 2015, dotat amb 10.000 euros, que s’ha fet públic aquesta nit en el marc del concert inaugural de la 27ª edició del Mercat de Música Viva de Vic. L’espectacle s’estrenarà en el marc del Mercat de Música Viva de Vic 2016.
Ha lliurat el premi, Anna Maria Carbonell, presidenta de la Fundació Puig-Porret. Han assistit a l’acte de lliurament Anna Erra, alcaldessa de Vic; Benjamí Dòniga, regidor de Fires i Mercats i 4rt Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Vic; ; Juanjo Puigcorbé, delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona; Àngels Blasco, directora dels serveis territorials a la Catalunya Central i Albert Bardolet, Director de l'Àrea de Música de l'ICEC al Departament de Cultura.

Un espectacle sorprenent i participatiu
El jurat del Premi Puig-Porret ha valorat un projecte sorprenent i participatiu, amb esperit lúdic i sentit de l’humor. Es tracta d’un espectacle que, partint dels èxits de la ràdio fórmula i relacionant-los amb esdeveniments de la història contemporània, proposa una posada en escena formalment arriscada. Els membres del jurat també han valorat la diversitat d’espais i esdeveniments en els quals pot ser programat (festivals, festes majors, sales de concerts, auditoris…) i l’ambició d’arribar a tot tipus de públic.
Joan Colomo, Edu Pou, Sara Fontán, Bruna Cusí i Miguel Angel Blanca, amb una llarga trajectòria en el món de la música i l'art, tornen a treballar junts en aquest espectacle multidisciplinar després de dur a terme Després de la Generació Feliç, el live cinema que reflexionava sobre la cançó popular infantil i les pel·lícules familiars, estrenat a l’Xcèntric del CCCBde Barcelona i amb una gira de més de vint dates per tot el país durant 2014.

Comparteix aquesta pàgina...