CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dijous, 11 de desembre de 2014

La 27a edició del Mercat de Música viva de Vic obre el període de presentació de propostes artístiques amb una cartell trencador i vital

El Mercat de Música Viva de Vic, previst pel 17 al 20 de setembre de 2015, prepara ja la seva propera edició –la 27a!–, obrint el període per a que grups i cantants puguin presentar les seves propostes artístiques i formar part així de la seva programació. Ho fa, a més, amb una imatge pel 2015 agosarada i més vital que mai. 
 

Nou cartell: Neix al MMVV 2015!


El MMVV reivindica amb el seu cartell de l'edició del 2015 la seva tasca de punt de trobada entre artistes i sector musical, que conflueixen amb l’objectiu de crear junts un projecte més gran i real. El MMVV vol ser l’ inici de futurs projectes artístics de qualitat i notorietat que s’escampin i prenguin vida arreu de la ciutat i del món amb l’ajuda del Mercat. 

La imatge del Mercat de la 27a edició mostra una nota de música que es transforma literalment en creadora de vida, així com en l’altaveu que vehicula la música cap al públic. És un disseny de Xavier Esclusa i Núria Vilardell. 
 
Obertura de presentació de propostes artístiques pel MMVV 2015


Des d’avui mateix i fins al proper 31 de març de 2015, es podran presentar les propostes artístiques per integrar el cartell del 27è Mercat de Música Viva de Vic. 

Com en edicions passades, la programació s’estructurarà en la programació de l'MVLab, pensada pels professionals, amb l’objectiu de promoure la contractació i que es concentra als escenaris de L’Atlàntida de Vic i a la Jazz Cava; i la del Festival MMVV, pel públic general, amb un esperit més lúdic i festiu i que s’ubica a la Plaça Major i El Sucre. Serà la direcció artística, presidida per en Marc Lloret, la que decidirà en quin tipus de programació les diferents propostes encaixaran millor. 
 
Com ja es habitual, es poden presentar propostes de tots els estils i gèneres musicals, a excepció de la música clàssica. Dels projectes rebuts se n’escolliran al voltant d’una seixantena.  De entre totes les propostes rebudes, es prioritzaran les estrena d’espectacle o de disc nou i es valorarà la identitat pròpia, el risc artístic i la trajectòria de l’artista/banda, la solidesa de l’empresa de management i el seu potencial de venda, viabilitat econòmica i tècnica.
 
Trobeu el formulari d’inscripció a: link
 
 

 

Comparteix aquesta pàgina...