CA | ES | EN

NOTÍCIES

Divendres, 21 de març de 2014

El Mercat de Música Viva de Vic acull enguany la primera edició de Fira Music, fira d'instruments de música nous i de segona mà

 
La 26a edició del Mercat de Música Viva de Vic acollirà per primera vegada durant els dies del mercat (del 19 al 21 de setembre) la fira d'instrument de música Fira Music. Amb aquesta nova incorporació, el Mercat diversifica el seus camps d’actuació, completa la seva oferta musical i incrementa les oportunitats de negoci dels professionals assistents. 
 
Fira Music tindrà lloc al Recinte Firal el Sucre de Vic. Per 3€, els assistents al MMVV podran accedir als més dels 5.000 m2 de superfície del pavelló per conèixer, veure, provar i adquirir diferents instruments de música.
Aquesta nova fira vol convertir-se en un punt de trobada entre el músic i els comerciants d’instruments musicals, en el marc del Mercat de Música Viva de Vic. 
 
La Fira Music espera reunir sota un mateix sostre comerciants d’instruments musicals i d’accessoris, luthiers, distribuïdors, fabricants, escoles de música, informàtica musical, empreses de lloguer d’instruments musicals i sonorització d’esdeveniments i  locals d’assaig.
 
Sobre Fira Music 
Fira Music neix amb l'objectiu de crear una plataforma de comunicació i un espai de negoci d’instruments de música nous i de segona mà. Conscient de les necessitats de l’aficionat musical, aposta per l’assessorament tècnic de part dels professional i per la prova del instrument abans de la seva compra. 
 
Fira Music és, actualment, el sol esdeveniment de l’Europa Mediterrània que busca consolidar-se com un espai d'aprenentatge, de prova, d'exposició i de mostra d'instruments per a tots els sectors de la indústria de l'instrument.
 

Comparteix aquesta pàgina...