CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dissabte, 14 de setembre de 2013

El Mercat de Música Viva de Vic tanca la seva 25a edició diumenge amb programació per a públic familiar

- Carles Belda, Rafalito Salazar, Joan Colomo i Joan Garriga tocaran al matí sota el segell 1, 2, 3... Pica Bressola

- La programació OFF presentarà a la tarda les actuacions de Siracusa, Nult i Núria Graham

Vic, 14 de setembre de 2013.- La programació de diumenge al matí del Mercat de Música Viva de Vic va adreçada al públic familiar amb dues propostes de format intergeneracional que, de ben segur, agradaran tant a nens com a pares.
L’acordionista sabadellenc Carles Belda, el clàssic de la rumba catalana Rafalito Salazar, l’artista multiinstrumental Joan Colomo i l’ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga, seran els convidats d’excepció del col•lectiu Amics de la Bressola que presentaran a la plaça de la Catedral el seu tercer projecte 1,2,3... pica Bressola! La característica principal de la proposta és la relectura i revisió de cançons infantils i música tradicional i, sobretot, els nous ritmes que se’ls donen. Una excel•lent fórmula de trobada intergeneracional a l’entorn de la música i les cançons de sempre que, per aquest projecte, ha comptat amb la col•laboració d’una trentena de cantants i músics.
També a la Plaça de la Catedral els mallorquins Tiu estrenaran el seu nou treball discogràfic Pink Poma, amb deu cançons de “músicogastronomia” cuinades a foc lent, que suposen una barreja de pop i folk amb un punt de rockabilly.
Ja per la tarda, la Programació OFF presentarà la proposta impulsada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vic, VICSONA, amb l’objectiu de donar a conèixer algunes de les propostes més joves i emergents d’Osona. Hi actuaran Siracusa, amb una potent proposta musical que barreja pop, rumba, reggae i jazz; Nult, amb un primer disc que combina melodies que evoquen paisatges sonors i singulars projeccions audiovisuals i Núria Graham qui, amb tants sols 16 anys, ha vist com la seva agenda de concerts prolifera arreu de Catalunya gràcies a penjar els seus propis vídeos a YouTube.
 

 

Comparteix aquesta pàgina...