CA | ES | EN

NOTÍCIES

Dissabte, 14 de setembre de 2013

El Mercat de Música Viva de Vic omplirà carrers i teatres de la capital vigatana dissabte amb més de 20 concerts

 

- La Iaia, Juan Perro, Free Art Ensemble i Agustí Fernández, José Luís Gutiérrez-Iberjazz Quartet i Anímic farciran de música l’Atlàntida

- El Petit de Cal Eril, Delafé y las Flores Azules i Gossos ompliran la Plaça Major

- L’OFF Mercat de Diversons presenta músiques del món de procedència africana i brasilera

- Un dissabte ple d’estrenes de nous discs: La Iaia, Anímic, Refree, The Parrots i The Right Ons.

 

 

Els carrers de Vic s’omplen de gom a gom la jornada del dissabte amb el Mercat de Música Viva de Vic. La jornada més completa amb 25 concerts: 21 de programació oficial i els 4 concerts de l’OFF Mercat – Diversons.

Els concerts de la programació professional de l’MVLab a l’Atlàntida són els de La Iaia amb el seu pop vigatà, la canço d’autor de Juan Perro que es presenta amb nova formació, el jazz de Free Art Ensemble unit per primera vegada al reconegut pianista mallorquí Agustí Fernández, José Luís Gutiérrez-Iberjazz Quartet i, finalment, el dark pop dels Anímic que presenten el seu nou treball Hannibal. A les carpes vermella i negra hi haurà el pop-rock electrònic de 08001 que tornen als escenaris, José Domingo, Mesak&Limonius, Man ex Maqina, Refree – Raül Fernández que estrena el seu nou treball Nova Creu Alta, i els ritmes africans de Masara Traore, K. Afrovibes, Nakany Kanté i Alma Afrobeat Ensemble. A la Jazz cava sonaran grups de diversos estils de rock com Hal Flavin, The Parrots i The Right Ons.

 

Els concerts més festius ompliran la Plaça Major. Els grups que hi actuen dissabte són El Petit de Cal Eril amb el seu nou treball La figura del buit, Delafé y las Flores Azules amb el seu últim disc De ti sin mí / De mí sin ti i Gossos que celebren 20 anys de carrera amb el nou disc Batecs.

 

La programació OFF de dissabte recull les propostes del cicle Diversons, música per a la integració de l’Obra Social “la Caixa” amb les actuacions d’Ensemble Pelegrí, Luiz dos Odé, Qbamba i Aziza Brahim.

 

Les activitats professionals de l’MVLab

 

El Recinte Firal i el VIT seran les seus de les activitats professionals al llarg de dissabte. Hi haurà, per exemple, la Presentació del programa de música del Govern d’Euskadi, la presentación del Womex 2014 a Santiago de Compostel·la i una nova ronda d’speed meetings, que tenen com a objectiu impulsar la compra venda de música en directe. 

Comparteix aquesta pàgina...