ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dimarts, 25 d'agost de 2015

Itineraris, la nova fórmula per descobrir la música del MMVV '15

 Per tal de facilitar l’experiència de públic professional i general, enguany el Mercat de Música Viva de Vic impulsa una nova oferta per acostar-se a la seva programació: els itineraris. Són els recorreguts que el MMVV proposa amb el mateix esperit de descoberta que és la seva raó de ser. Sota la bandera de diferents gèneres, i per només 15€ anticipadament o 20€ a taquilles, podreu escoltar les apostes del MMVV per aquest 2015. La versió lliure dels itineraris s’obre a la tria de 5 concerts d’entre tots els de pagament per 20€ anticipada i 25€ a taquilla.

Itinerari Jazz & Soul

Des dels plantejaments més minimalistes i experimentals, fins els llenguatges més fàcilment codificables, aquest abonament garanteix diversitat i un nivell creatiu i instrumental extraordinaris.

Carles Benavent i Joan Sanmartí revisitaran el mític Agüita, 20 anys després de la seva publicació. L’actuació de SAI Trio és improvisació en estat pur amb piano, dansa i bateria comandats per Agustí FernándezSUMRRÁ és sinònim de jazz inclassificable, melòdic, molt obert i un directe fresc. Cadena Tròfica exploren conjuntament els límits de la creació artística en un projecte singular que estrenen al Mercat. Ramon Mirabet és ara mateix un dels artistes amb més projecció del panorama musical català. La Soul Machine aterra a Vic amb nou treball discogràfic Terra Negra. XY és un duet de veu i violoncel poc convencional i elegant, amb temes propis.

Itinerari Worldmusic

Propostes variades, de diversa procedència i arrel musical. Dosis de ball amb ritmes africans i jamaicans, però també discursos més pausats i melancòlics.

La violoncel·lista i cantautora brasilera i resident a París Dom la Nena ens visita amb el seu segon disc, Soyo. El nou treball de Xabier Díaz i les Adufeiras de Salitre és el lloc on retrobar-se amb la saviesa de la tradició. El guitarrista guineà Moh! Kouyaté  és un imprescindible pels amants de la música africana actual. Pungle Lions barregen punk, jungle i cadències jamaicanes.

Itinerari Pop-Rock

El pop i el rock més personal es donen cita a les carpes durant la nit de dissabte. Rock amb diferents actituds i amb diferents universos temàtics i referencials.

El so d’Anari es reinventa a cada disc que passa. La intèrpret basca arriba amb el cinquè,  Zure aurrekari penalak. Egon Soda, entre la cançó i el pop, estrenen Dadnos precipicios. Inspira presenten una nova encarnació amb el seu quart treball, Greta. Bremen estrenaen Tornar d’Amèrica, pop amb tocs de folk i country rock. El rock'n'roll contagiós de 77 (seventy seven) ha aconseguit enganxar mitja Europa.

Itinerari Accent Flamenc

El flamenc compta amb un protagonisme històric al Mercat i les propostes del MMVV mostren la vitalitat del gènere en confluència amb altres estils.

Premi Puig-Porret 2014, Cants Oblidats recupera del llegat dels cantadors gitanocatalans en la veu d’un dels intèrprets més reputats del gènere, Joan Clota ‘Nen’.  Canteca de Macao tornen amb Lugares comunes, el seu disc més nu i personal. Soleá Morente presenta en directe el seu primer treball en solitari, Tendrá que haber un caminoMiguel Campello, cantant d'El Bicho, torna amb el tercer volum de Chatarrero, Camina. Niño de Elche és un cantaor atípic, un artista multidisciplinar que combina el cante i el toque flamenc amb la performance i l’electrònica.

Itinerari Cançó Folk

Aquests sis projectes conformen un itinerari eclèctic i suggeridor que recullen la tradició de diferents cultures musicals.  

Amb Club del Río, grup madrileny de guitarres acústiques i veus cristal·lines, ressona la gran cançó llatinoamericana i el folk anglosaxó. Michelle Shocked & Lach arriben a Vic amb anys de recorregut, militància, el mèrit d’haver fundat el moviment antifolk i sengles nominacions als premis Grammy. Bikimel és una de les veus més belles del nostre país, que podrem escoltar a Vic. A mig camí entre la cançó melòdica, la cobla i el flamenc, trobem  la proposta d’Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach. Rafael Berrio torna en la seva faceta més rockera amb un nou treball, Paradoja. Pistola és el projecte en solitari del músic mallorquí Roger Pasqual, que acaba de presentar el segon treball en solitari, A punt i a part.

 

Podeu adquirir les vostres entrades aquí

 

Servei de premsa
27è Mercat de Música Viva de Vic
COMEDIA. Comunicació & mèdia
Marta Solé · Néstor Lozano
T. [00 34] 933 10 60 44 · 932 95 56 34
M. [00 34] 654 066 510
msole@comedianet.com premsa_mmvv@comedianet.com

 
 
 

 

Comparteix aquesta pàgina...
MÚSICS AL CARRER
Les inscripcions s'obriran al mes de juny
CONTRACTACIÓ D'ESPAIS
Inscripcions tancades