ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dilluns, 19 de novembre de 2018

El MMVV culmina al Quebec la seva agenda internacional de tardor

El Mercat de Música Viva de Vic ha participat a la missió conjunta al Quebec organitzada per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i l’Institut Ramon Llull (IRL). Del 12 al 17 de novembre, Oriol Roca, delegat del MMVV a l’expedició catalana, ha participat a la Biennal Internacional d’arts escèniques CINARS, al festival de música d’arrel Mundial Montréal i al de música pop M pour Montréal. Aquesta trobada professional, en format de conferència i festival, s’ha consolidat com un dels esdeveniments de nova música de referència internacional, i central en la vida cultural de Montreal. Anualment reuneix més de 200 professionals del sector d’una vintena de països, i ofereix una mostra de noves propostes de música pop-rock i tecno. En el marc d’aquesta fira, Roca ha estat un dels ponents de la conferència 'Catalonia, a thriving land for music' ('Catalunya, una terra pròspera per a la música’), juntament amb David Ibáñez, director de la Fira Mediterrània de Manresa, Xavier Cester, tècnic de Catalan Arts- Àrea de Mercats de l’ICEC i Marta Salicrú, cap de redacció i coordinadora de música de Time Out Barcelona. L’objectiu era donar a conèixer els mercats estratègics de Catalunya i compartir informació amb els professionals internacionals sobre l’escena musical catalana i com accedir-hi.
Tant Mundial Montréal com M pour Montréal han acollit showcases d’artistes que han passat per diferents edicions del Mercat de Música Viva de Vic com Marinah, Núria Graham, Aurora o The Zephyr Bones.

Al llarg de la tardor el MMVV també ha participat a les fires Womex (Las Palmas de Gran Canaria) i MaMA (París).

El 8 de gener s’obre el període de presentació de propostes artístiques per participar a la 31a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que tindrà lloc del 18 al 21 de setembre de 2018.
 

Comparteix aquesta pàgina...

 

ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DEL MMVV

Descarrega l’informe en format pdf: 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016-17