ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dilluns, 10 de setembre de 2018

Tot a punt per arrencar!

Dimecres 12 de setembre de 2018 arrenca la 30a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que obrirà portes als professionals acreditats a les 9h00 del matí. Les claus del primer dia de Mercat són a l’Atlàntida de Vic on a les 18h30 coneixerem qui s’ha endut el Premi Puig-Porret a la creació d’un espectacle de música en directe d’enguany. Tot seguit arrencarà l’espectacle inaugural, conduït per la periodista Natza Farré que el co-guionitza amb Oriol de Balanzó, i que comptarà amb artistes vinculats als trenta anys d’història del Mercat. Miquel Gil, Núria Graham, David Carabén, Kiki Morente, Chicuelo, Andrea Motis, Lluís Gavaldà, Kepa Junkera, Marinah, Alba Carmona, Mercedes Peón i Quimi Portet seran, acompanyats per Jaume Manresa al piano, els encarregats de donar el tret de sortida oficial al festival. El concert podrà seguir-se en directe des del 9TV i tindrà una re-emissió posterior el mateix dimecres 12 a la XAL a les 22h.
Tots els concerts de dimecres són d’accés gratuït fins a completar aforament tret de l’inaugural,
que és gratuït amb reserva d’invitacions via web fins a esgotar entrades.
L’endemà, dijous 13 a la tarda a les 16h30, l’Acadèmia Catalana de la Música donarà tots els detalls sobre els seus premis al pati cobert, lloc on a les 17h00 Els Pets presentaran en exclusiva la cançó del seu nou disc i la gira 2019.

En directe des del MMVV
iCat emetrà set concerts en directe des del Mercat amb l’Independents de Josep Martín divendres 14 i dissabte 15. Divendres de 19 a 21h45 l’antena d’iCat emetrà un especial i els concerts de Guillamino, Joan Miquel Oliver i Els Amics de les Arts. Dissabte 15, de 21.45 a 00.15, serà el torn de Nyandú, Paula Valls, Obeses i Els Catarres. Dimecres 12, dijous 13 i divendres 14, el Territori Clandestí de Ràdio 4, dirigit i presentat per Consol Sáenz, s’emetrà des del Mercat de 20h a 21h, així com El Gran Quilombo de Radio 3 de dissabte al matí de 9 a 10h, dirigit per la mateixa periodista. Diumenge 16 de setembre, Radio 3 emetrà l’especial Mercat de Música Viva de 13 a 15h i a la tarda Ràdio 4 li prendrà el relleu amb el Catalunya Exprés amb Joan Arenyes de 17 a 20h, que també serà monogràfic.

MATERIAL DE PREMSA DEL MMVV, AQUÍ

 

Comparteix aquesta pàgina...