ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dimarts, 24 de juliol de 2018

Niño de Elche, Kepa Junkera, Nubla, Pupil·les, Korrontzi, Guillem Roma, Benjamin, Caxade, Ele i Ju s’incorporen al cartell del 30è Mercat de Música Viva de Vic Niño

El Mercat de Música Viva de Vic tanca la programació de la seva 30a edició amb la incorporació d’una desena d’artistes que s’incorporen a la setantena que van anunciar-se dins de la presentació oficial de la programació, el passat més de juny.

Niño de Elche torna a Vic després del seu pas pel Mercat l’any 2015 amb Voces del extremo amb el seu nou treball Antología del cante flamenco heterodoxo. Serà dijous 13 de setembre al Teatre Atlàntida. L’endemà al migdia Kepa Junkera, acompanyat del grup vocal Cantares de Évora, presentarà Ath-Thurda, el projecte creat durant la seva residència artística a la ciutat portuguesa que experimenta amb una barreja de músiques del món.  Aquest país també estarà present a través de Benjamin que porta a Vic l’àlbum 1986, on col·labora amb el britànic Barnaby Keen. Serà dijous 14 de setembre a la Carpa Vermella.

Junkera se suma a l’espectacle inaugural de la 30a edició de dimecres 12 de setembre al Teatre Atlàntida: un concert especial per on passaran Miquel Gil, Núria Graham, David Carabén, Kiki Morente, Chicuelo, Andrea Motis, Lluís Gavaldà,  Marinah, Lluís Gavaldà, Alba Carmona i Mercedes Peón, acompanyats de Jaume Manresa al piano. Amb guió de Natza Farré i Oriol de Balanzó, Dolo Beltran n’assumirà la conducció en la seva doble faceta de cantant i actriu.

Les valencianes Pupil·les porten el seu rap electrònic feminista i reivindicatiu dimecres 12 de setembre a la Carpa Negra del MMVV on faran sonar tant els seu material més recent –com son V i  Colps de puny– com els temes més significatius dels seus dos primers àlbums, dins de la gira V Tour.

Nubla estrena al Mercat Multiplexpo, un disc de versions que convida a perdre’s entre les múltiples capes de sentit i a jugar a identificar el material original, l’imaginari de Nubla i, sobretot, el resultat de la juxtaposició d’ambdós móns. La cita serà divendres 14 de setembre a la Carpa Negra. El dia abans, Ele, la nova sorpresa del soul estatal durà a l’Auditori Atlàntida el seu poderós directe i els temes del seu nou disc What Night Hides. L’última incorporació femenina al cartell del MMVV és la de la cantant osonenca Ju. Judit Puigdomènec serà l’encarregada d’obrir la nit de divendres 14 de setembre a la Plaça Major. Hi durà el seu nou disc en format banda: una proposta musical que fusiona el pop i el reggae.

La programació dedicada a la música d’arrel guanya espai amb les incorporacions dels gallecs Caxade i els bascos Korrontzi. Caxade tocaran dijous 13 al matí pels professionals acreditats, que podran descobrir la proposta d’Alonso Caxade, que insufla aires indie-pop a la música tradicional gallega. L’endemà, Korrontzi duran a la Carpa Negra la seva fusió de sons tradicionals del folk basc amb instrumentacions contemporànies, sempre amb la trikitixa com a base.

 

Guillem Roma durà al Teatre Atlàntida L’altra vida de les cançons, un nou disc i espectacle on proposa arribar a les cançons seguint recorreguts diferents, amb influències de la música llatinoamericana, el bolero o els sons mediterranis, explorant-ne els límits. Serà divendres 14 de setembre i ho farà acompanyat de convidats sorpresa. 

Comparteix aquesta pàgina...