ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dimarts, 24 d'abril de 2018

Les jornades professionals del MMVV obren les portes del mercat musical britànic

El Mercat de Música Viva de Vic organitza els dies 3 i 4 de maig a El Molino de Barcelona una nova edició de les jornades professionals d'internacionalització amb el Regne Unit com a país convidat. Professionals del mercat musical britànic compartiran amb els seus homòlegs catalans les claus d'entrada a la seva indústria. 

Les jornades arrenquen amb els panels de dijous 3 de maig centrats en la contractació de bandes, desenvolupament de carreres al Regne Unit i experiències al terreny. Jo Frost, editora de la revista 'Songlines'; Paul McGivern, agent artístic a Pitch & Smith; Stephen Mead, director del Manchester Jazz Festival; Dan Raffety, cofundador del Shambala Festival; Miguel Santos, director de la Red Orange Arts Agency; Neal Thompson cofundador de FOCUS Wales; Beverley Whitrick, directora estratègica de Music Venue Trust i Emma Zillman, directora de programació de From The Fields, seran els encarregats d'explicar les dues primeres parts.

Pel que fa a la visió del mercat britànic a través de l'experiència catalana, comptarem amb els testimonis d'Arnau Sabaté, de l'equip de contractació del festival Primavera Sound; Jordi Puy, codirector de Sound Diplomacy; Maria Lladó, coordinadora de l'àrea de música de l'Institut Ramon Llull i Mar Pérez Unaue, responsable de les oficines de l'ICEC a Londres. 

A la nit El Molino obrirà les portes a professionals i públic general amb els concerts de Marcel & Júlia, The Sey Sisters i Museless, que actuaran de 21h30 a 23h30

L'endemà divendres de 10h00 a 13h00 tindran lloc les trobades ràpides entre socis potencials per tal de lligar acords. 

Incripcions aquí

La 30a edició del Mercat de Música Viva de Vic se celebra del 12 al 16 de setembre.

Comparteix aquesta pàgina...