ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Divendres, 28 d'abril de 2017

Inscripcions obertes per la 4a edició de les Jornades Professionals del MMVV amb destí Itàlia

Amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat actual del mercat musical d’Itàlia a les empreses catalanes, el Mercat de Música Viva de Vic portarà a Barcelona 14 professionals del sector musical d’aquest país en les quartes jornades d’internacionalització que organitza, enguany amb seu al Club Barts els dies 4 i 5 de maig.  Ja són obertes les inscripcions per aquells que desitgin una visió general del mercat del país alpí a partir de l’experiència dels diferents agents que el conformen, des de festivals, sales de concerts i associacions, passant per  empreses de management i agències de booking.

La trobada, que constarà de sessions informatives centrades en els festivals, les sales i el treball amb bookers i promotors, inclou com a novetat tres showcases oberts a tots els artistes  grups que s’hi vulguin inscriure i donar-se a conèixer entre els professionals italians.

Dijous dia 4 la trobada arrencarà a les 15:30h amb la rebuda dels participants i la sessió centrada en els festivals, visió general i criteris de programació amb Enedina Sanna (Jana Project), Attilio Perissinotti (BPM Concerti), Davide Mancini (Musicastrada company) i Francesca Cerretani (Europe Jazz Network). Els models de sales, circuits i condicions de contractació seran l'argument de la segona ponència, amb Benedetta Solari (Indie Pride), Giampero Stramaccia (Serendipity Club), Katia Giampaolo (Estragon Club), Mattia Villa (Going Solo) i Roberto Catucci (Auditorium Parco della Musica de Roma). Tancarem la jornada amb la visió de bookers i promotors en matèria d'estratègies d'internacionalització. Tindran la paraula: Jacopo Bimbi (Radar Concerti), Carmine Enrico (Bass Culture Agency), Dino Lupelli (Linecheck), Luigi Fansella (Faro Records), Cristoph Storbeck (Striker Entertaiment) i Salvatore Perri (Dunter).

Marc Lloret, director artístic del MMVV i Oriol Roca, assessor artístic, moderaran les tres sessions, que es realitzaran íntegrament en anglès i sense traducció. 

Al vespre es realitzarà un sopar informal i tres showcases.

L'endemà al matí de 10 a 13:00h, tindran lloc els speed meetings amb oberts als participants que s'hi hagin inscrit via web.  

MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS AQUÍ

Comparteix aquesta pàgina...

 

ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DEL MMVV

Descarrega l’informe en format pdf: 2012 / 2013 / 2014 / 2015