ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV

NOTÍCIES

Divendres, 28 d'abril de 2017

Inscripcions obertes per la 4a edició de les Jornades Professionals del MMVV amb destí Itàlia

Amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat actual del mercat musical d’Itàlia a les empreses catalanes, el Mercat de Música Viva de Vic portarà a Barcelona 14 professionals del sector musical d’aquest país en les quartes jornades d’internacionalització que organitza, enguany amb seu al Club Barts els dies 4 i 5 de maig.  Ja són obertes les inscripcions per aquells que desitgin una visió general del mercat del país alpí a partir de l’experiència dels diferents agents que el conformen, des de festivals, sales de concerts i associacions, passant per  empreses de management i agències de booking.

La trobada, que constarà de sessions informatives centrades en els festivals, les sales i el treball amb bookers i promotors, inclou com a novetat tres showcases oberts a tots els artistes  grups que s’hi vulguin inscriure i donar-se a conèixer entre els professionals italians.

Dijous dia 4 la trobada arrencarà a les 15:30h amb la rebuda dels participants i la sessió centrada en els festivals, visió general i criteris de programació amb Enedina Sanna (Jana Project), Attilio Perissinotti (BPM Concerti), Davide Mancini (Musicastrada company) i Francesca Cerretani (Europe Jazz Network). Els models de sales, circuits i condicions de contractació seran l'argument de la segona ponència, amb Benedetta Solari (Indie Pride), Giampero Stramaccia (Serendipity Club), Katia Giampaolo (Estragon Club), Mattia Villa (Going Solo) i Roberto Catucci (Auditorium Parco della Musica de Roma). Tancarem la jornada amb la visió de bookers i promotors en matèria d'estratègies d'internacionalització. Tindran la paraula: Jacopo Bimbi (Radar Concerti), Carmine Enrico (Bass Culture Agency), Dino Lupelli (Linecheck), Luigi Fansella (Faro Records), Cristoph Storbeck (Striker Entertaiment) i Salvatore Perri (Dunter).

Marc Lloret, director artístic del MMVV i Oriol Roca, assessor artístic, moderaran les tres sessions, que es realitzaran íntegrament en anglès i sense traducció. 

Al vespre es realitzarà un sopar informal i tres showcases.

L'endemà al matí de 10 a 13:00h, tindran lloc els speed meetings amb oberts als participants que s'hi hagin inscrit via web.  

MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS AQUÍ

Comparteix aquesta pàgina...
MÚSICS AL CARRER
Les inscripcions s'obriran al mes de juny
ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DEL MMVV

Descarrega l’informe en format pdf: 2012 / 2013 / 2014 / 2015

-->