ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dimarts, 11 d'abril de 2017

El MMVV es mou!

El proper mes de maig el MMVV torna a ser l’amfitrió de les jornades d’internacionalització que impulsa amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Enguany posem la mirada al mercat italià i desvetllarem les claus per fer-hi negoci, conèixer el seu ecosistema musical, els seus festivals i artistes i, com no, quines són les passes a seguir per arribar al seu públic i actuar-hi.  

 

Aquesta és una de les activitats professionals més destacades que el MMVV impulsa fora de les dates de Mercat però no l’única. Al llarg de l’any el MMVV participa a les principals fires i trobades del sector com el MaMA París, el Babel Med o el Womex. A més, el Mercat és membre de l’European Forum of Worldwide Music Festivals i de l’Europe Jazz Network.

Segons xifres provisionals de 2016, el Mercat crea un capital social capaç de generar negoci al llarg de tot l‘any amb 3.463 nous contractes i una xarxa estable de 2.900 contactes. La darrera edició del MMVV ha convocat 65 artistes (més del 40% dels quals són dones), 120.000 espectadors, 132 periodistes i 570 professionals amb una capacitat de compra de 43 M€.

Estem acabant de tancar la programació de la 29a edició del Mercat de Música Viva de Vic tindrà lloc del 13 al 17 de setembre de 2017. A principis d’estiu la presentarem a públic i professionals. 

Comparteix aquesta pàgina...

 

ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DEL MMVV

Descarrega l’informe en format pdf: 2012 / 2013 / 2014 / 2015