ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dilluns, 31 d'agost de 2015

Última setmana per presentar-se al Premi Puig-Porret al Millor Projecte de Creació Musical, dotat amb 10.000 euros

 • Les propostes, en qualsevol estil musical tret de la música clàssica, poden presentar-se fins el 5 de setembre de 2015.

• El concurs, dotat amb 10.000 euros, s’adreça a grups i artistes professionals catalans o residents a Catalunya

• El projecte guanyador s’estrenarà a l’edició 2016 del Mercat de Música Viva

CONSULTEU LES BASES


Recta final per poder presentar-se al Premi Puig-Porret al Millor Projecte de Creació Musical. El dia 5 de setembre és la data final perquè els grups i artistes professionals catalans i/o residents a Catalunya presentin la seva proposa d’espectacle de música en directe, sempre que no sigui música clàssica. La convocatòria, que va fer-se pública el passat mes de maig, dota als guanyadors amb 10.000 euros destinats a finançar la creació, producció i posada en escena del projecte premiat, que s’estrenarà a l’edició 2016 del Mercat.
El jurat, que avaluarà els projectes, està format per sis professionals de reconeguda trajectòria dins de la indústria musical que valoraran tant la trajectòria professional del responsable de la proposta com la viabilitat tècnica i artística del muntatge, passant pel seu risc artístic i singularitat.


En les tres darreres edicions del MMVV, el Puig-Porret ha premiat les següents propostes:

2012 Maria Coma, amb la creació d’un piano-celesta de la família d’instruments Baschet, la composició d’un concert al seu voltant i l’enregistrament d’un disc.
2013 Xavi Lloses, amb el projecte Nautilus Lab, una instal•lació sonora que consisteix en un orgue construït amb 48 tubs de metacrilat que contenen diferents proporcions d’aigua, controlats per un teclat amb tantes tecles com tubs.
2014 Taller de Músics, amb el projecte de creació i recerca sobre ‘Cants Oblidats. El llegat dels cantadors gitanos catalans’.

El premi es lliura des de 1996 i des de fa tres anys reconeix projectes musicals, en lloc d’artistes guardonats directament per la crítica, com s’havia fet tradicionalment.
La fundació privada Puig-Porret es dedica a tasques ciutadanes d’assistència social, beneficència i promoció de la cultura.


Servei de premsa
27è Mercat de Música Viva de Vic
[Del 17 al 20 de setembre de 2015]
Marc Gall / Marta Solé
T. [00 34] 933 10 60 44 • 932 95 56 34
M. [00 34] 654 066 510
premsa_mmvv@comedianet.com msole@comedianet.com

Comparteix aquesta pàgina...
MÚSICS AL CARRER
Les inscripcions s'obriran al mes de juny
CONTRACTACIÓ D'ESPAIS
Inscripcions tancades