ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Divendres, 29 de maig de 2015

El Mercat de Música Viva de Vic convoca el premi Puig-Porret al millor projecte de creació musical, dotat amb 10.000 euros

Vic, 29 de maig de 2015.- El Mercat de Música Viva de Vic convoca, un any més, el Premi Puig-Porret al Millor Projecte de Creació Musical dotat amb 10.000 euros i obert a grups i artistes professionals catalans i/o residents a Catalunya. L’import del premi es destina a finançar la creació, producció i posada en escena del millor projecte d’espectacle de música en directe, que s’estrenarà a l’edició 2016 del Mercat de Música Viva de Vic.

Les propostes, en qualsevol estil musical, tret de la música clàssica, poden presentar-se fins el 5 de setembre de 2015. El projecte guanyador es donarà a conèixer durant el concert inaugural del Mercat de Música Viva de Vic d’enguany. El jurat que avaluarà els projectes està format per sis professionals de reconeguda trajectòria dins de la indústria musical que valoraran tant la trajectòria professional del responsable de la proposta com la viabilitat tècnica i artística del muntatge, passant pel seu risc artístic i singularitat.

 

Un premi que aposta per la innovació

En les tres darreres edicions del Mercat de Música Viva de Vic, el Puig-Porret ha premiat les següents propostes: 

2012 Maria Coma, amb la creació d’un piano-celesta de la família d’instruments Baschet, la composició d’un concert al seu voltant i l’enregistrament d’un disc.

2013 Xavi Lloses, amb el projecte Nautilus Lab, un orgue aquàtic.

2014 Taller de Músics, amb el projecte de creació i recerca sobre ‘Cants Oblidats. Explorant el llegat dels cantadors gitanos catalans’.

El premi es lliura des de 1996 i des de fa tres anys reconeix projectes musicals, en lloc d’artistes guardonats directament per la crítica, com s’havia fet tradicionalment.

La fundació privada Puig-Porret es dedica a tasques ciutadanes d’assistència social, beneficència i promoció de la cultura.

 

Com presentar propostes

Per correu ordinari o electrònic especificant a l’assumpte Premi Puig Porret 2015.

ORGANISME AUTÒNOM DE FIRES I MERCATS DE VIC,

Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals 5, 2a planta

08500 VIC

Correu electrònic mmvv@vic.cat

Servei de premsa

27è Mercat de Música Viva de Vic

[Del 17 al 20 de setembre de 2015]

Ana Sánchez  / Marta Solé

T. [00 34] 933 10 60 44 · 932 95 56 34

M. [00 34] 654 066 510

 

asanchez@comedianet.com  msole@comedianet.com 

Comparteix aquesta pàgina...

 

CONTRACTACIÓ D'ESPAIS
Inscripcions tancades