ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dimarts, 2 de setembre de 2014

Manel completa el cartell del Mercat de Música Viva de Vic 2014

El concert tindrà lloc dissabte 20 de setembre a la Plaça Major de la ciutat (21:45 h) El grup català tanca a Vic la gira del seu últim disc “Atletes, baixin de l’escenari” (2013)


El grup català Manel completa el cartell de concerts de la 26a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que tindrà lloc del 18 al 21 de setembre. El concert serà a la Plaça Major de Vic el dissabte 20 de setembre a les 21:45 h i serà d’accés gratuït. Una incorporació estel·lar a la programació d’enguany del Mercat, que inclou 59 concerts de grups catalans, estatals i internacionals. 
 
Després d’un centenar de concerts, el grup català format per Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé tanca amb aquesta actuació a Vic la gira del seu últim àlbum “Atletes, baixin de l’escenari”, que ha sigut el disc d’or més fulgurant de la història del pop cantat en català. 
 
Pivotant del folk al pop i fins tot al rock, Manel va proposar un gir estilístic, que ha quedat referendat al llarg d’una gira que va començar al maig del 2013 i que els ha portat per tota la geografia catalana, estatal i a l’estranger (Portugal, Suïssa, Alemanya, Anglaterra i els Estats Units).
 
Dissabte 20, nit de pop català a la Plaça Major
El concert de Manel animarà una nit de dissabte consagrada al millor pop-rock català del moment. Així, la vigatana Joana Serrat precedirà el concert del quartet barceloní (20:30 h) amb la presentació de les cançons del seu doble disc “The Relief Sessions”.  Joan Colomo serà l’encarregat de tancar els concerts a la Plaça Major (23:30 h), on tocarà les cançons del seu també darrer treball presenta “La Fília i la Fòbia”.    
 
Cheetah Brava substitueix Sonido Guay Ñeñe
L’altra i última incorporació del cartell d’enguany del Mercat de Música Viva de Vic és el trio barceloní Cheetah Brava, que substitueix el grup argentí d’electro folk, cúmbia i rap Sonido Guay Ñeñe. Cheetah Brava presentarà el seu disc de pop electrònic tropical “Tremor Forto” el divendres 19 de setembre a la Carpa Vermella (01:30 h). 

 

Comparteix aquesta pàgina...

 

MÚSICS AL CARRER
Les inscripcions s'obriran al mes de juny
ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DEL MMVV

Descarrega l’informe en format pdf: 2012 / 2013 / 2014 / 2015