ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Divendres, 25 de juliol de 2014

Roger Mas i Benjamim Taubkin inauguraran el 26è Mercat de Música Viva de Vic

Roger Mas tocarà finalment acompanyat del compositor i pianista brasiler Benjamim Taubkin en el concert inaugural del 26a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que tindrà lloc el 18 de setembre al Teatre de l’Atlàntida de Vic (20.00 h).

Benjamim Taubkin substitueix així al grup gal·lès Plu, que inicialment devien inaugurar el Mercat juntament amb el cantautor català i que, per causes alienes a l’organització, han hagut d’anul·lar la seva participació en aquesta edició.
 
Malgrat el canvi, el concert inaugural manté el seu format de col·laboració internacional entre Catalunya i un país estranger –en aquest cas, Brasil–, l’objectiu de la qual és la trobada entre dues cultures i estils musicals diferents.
 
Benjamim Taubkin és una de les figures destacades del panorama musical brasiler. Actiu ja des dels 18 anys, Taubkin va iniciar-se en el jazz i la bossa nova, estils que ha anat diversificant i enriquint amb les diferents i molt nombroses col·laboracions que ha dur a terme a llarg de la seva carrera (Orquestra Popular de Càmara, el grup Moderna Tradição, la formació de música tradicional Abaçaí, el quartet de jazz Trio + 1, el percussionista Adriano Adewale, la ballarina contemporània Bruna Nascimento, etc.).
 
A l’actuació al MMVV, els dos artistes faran una revisió del repertori de Roger Mas a partir de ritmes i harmonies brasileres.
Últimes incorporacions musicals: Salao, Féloche i Negro
Tres nous grups s’incorporen a la programació del Mercat de Música Viva de Vic. Amb aquestes últimes incorporacions, es reforça l’oferta musical internacional i espanyola de la present edició, ja que Féloche arriba de França i Negro, de València.
 
Féloche serà l’encarregat de portar a la Carpa Negra el divendres 19 de setembre a les 22:00h una fusió de diversos estils que busca trencar fronteres. Amb el seu espectacle Silbo, i acompanyat de la seva inseparable mandolina, l’estil del francès Féloche sorprendrà al públic amb una barreja d’estils que inclou el rap, el blues, la chanson, el rocksteady i fins i tot el punk.
 
En un àmbit totalment diferent, arriba Salao, una de les grans revelacions del flamenc a Catalunya, que destaca per la seva creativitat i per l’aportació transcendental que fa al cante i al flamenc dels darrers temps. Salao presentarà el seu primer treball discogràfic, acompanyat pel guitarrista José Andrés Cortés. El recital serà a l’Auditori de l’Atlàntida el 19 de setembre a les 20:45 h.
 
I sense allunyar-nos de les guitarres però amb un estil totalment diferent, es troba Negro, un grup valencià que presentarà el seu últim disc titulat “Formación del Espíritu Nacional”. La seva música està centrada en la guitarra com a leimotiv principal, amb una combinació entre la música d’avantguarda i la música tradicional que es podrà sentir el dissabte 20 a les 23:30h a la Carpa Negra.

Comparteix aquesta pàgina...

 

ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DEL MMVV

Descarrega l’informe en format pdf: 2012 / 2013 / 2014 / 2015