ÀREA PROFESSIONAL
VENDA
D’ENTRADES
APLICACIÓ
DEL MMVV
#MMVV

NOTÍCIES

Dijous, 17 de juliol de 2014

Ja estan a la venda les entrades pels concerts de pagament de la 26a edició del Mercat de Música Viva de Vic

Es manté el preu dels abonaments i baixa el preu de les entrades individuals dels concerts al Teatre Atlàntida

 
Les entrades per a la 26a edició del Mercat de Música Viva de Vic ja estan a la venda a través d’Atrápalo i Codetickets, i són accessibles des de la pàgina web del Mercat (www.mmvv.cat). L’MMVV programa prop d’una seixantena de concerts gratuïts i de pagament del 18 al 21 de setembre en nou espais diferents de la ciutat de Vic.  
 
En l’edició d’enguany, es mantenen les dues modalitats d’abonament ja ofertes en la darrera edició. Així, l’Abonament Low Cost, que permet assistir a tots els concerts de pagament d’una jornada en funció de la disponibilitat d’aforament, estarà a la venda a un cost de 20 euros. Aquest abonament, ideal per als espectadors que volen descobrir propostes musicals menys conegudes per al gran públic, es pot adquirir a través de Codetickets i Atrápalo. 
 
Igualment, la modalitat d’Abonament Garantit continua oferint per 30 euros l’entrada a 5 concerts a seleccionar entre tota la programació. L’Abonament Garantit, a diferència del Low Cost, assegura el seient, si és numerat, o bé l’entrada general en cas de no numerats als concerts desitjats. Es pot adquirir únicament a través de Codetickets.
 
Pel que fa a les entrades individuals, són de pagament les que donen accés als concerts que tenen lloc divendres 19, dissabte 20 i diumenge 21 de setembre al Teatre Atlàntida, Auditori Atlàntida, Carpa Vermella, Carpa Negra i a la Jazz Cava. 
 
Així doncs, les entrades individuals per als concerts del Teatre Atlàntida enguany costaran 10 euros anticipada i 15 euros a taquilla, rebaixant així el preu de l’edició passada (15 euros anticipada i 20 euros a taquilla) i fent més accessible els concerts del Mercat al públic general. Les entrades per a la resta de concerts de pagament (Auditori Atlàntida, Carpa Vermella, Carpa Negra) es mantenen a un preu de 6 euros anticipada i 10 euros a taquilla, de la mateixa manera que, les entrades per als concerts programats a la Jazz Cava continuen a un preu de 4 euros anticipada i 5, a taquilla. 
 
Com en l’edició passada, tots els concerts del dijous 18 de setembre, amb independència de l’espai en que es celebren, són gratuïts, a excepció del concert inaugural, l’entrada del qual costa 10 euros anticipada i 15 a taquilla.  
 
Els concerts a la Plaça Major, Plaça de la Catedral, El Sucre i el Temple Romà seran també d’accés gratuït durant tots els dies del Mercat.

Comparteix aquesta pàgina...

 

ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DEL MMVV

Descarrega l’informe en format pdf: 2012 / 2013 / 2014 / 2015